Τα δεδομένα για τον Σα…

Μόνο είδηση δεν αποτελεί, ότι ο Ζοσέ Σα ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Όπως και ότι οι Πειραιώτες θέλουν να τον «δέσουν» στο λιμάνι.

Από την πρώτη στιγμή που φόρεσε τα ερυθρόλευκα γάντια, ο Πορτογάλος γκολκίπερ έδειξε την ποιότητα του και γενικότερα, ένα ελκυστικό πακέτο. Ταλέντο, αντανακλαστικά, σταθερότητα, αυτοπεποίθηση και νοοτροπία εφάμιλλη του Θρύλου. Νοοτροπία νικητή!

Ο διεθνής τερματοφύλακας «κέρδισε» με το… καλημέρα τον Πέδρο Μαρτίνς, τους συμπαίκτες του, αλλά και τον κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Γιούρι Λοντίγκιν είχε δηλώσει: «Το να μην παίζει ο Σα θα ήταν… ανόητο».

Οι άνθρωποι του συλλόγου, λοιπόν, θέλουν να τον κρατήσουν. Θέλουν να πορευτούν μαζί του και τη νέα χρονιά. Εδώ και καιρό, μάλιστα, έχουν ξεκινήσει τις σχετικές συζητήσεις με την Πόρτο για το θέμα του 26χρονου. Κάτι για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει στο gavros.gr. Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει μία σημαντική εξέλιξη.

Πιο αναλυτικά, ο Σα φέρεται να έχει μία αρκετά ικανοποιητική πρόταση στα χέρια του από τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού. Πρόταση καλύτερη από της Πόρτο, στην οποία ανήκει, που μπορεί να κάνει τον Πορτογάλο γκολκίπερ να την αποδεχθεί. Και, μάλιστα, σύντομα! Με τους «ερυθρόλευκους» να αισιοδοξούν.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα θέμα που «καίει» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Για αυτό και θα κάνουν τα πάντα, για να το κλείσουν θετικά…

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0