Συμφωνία ΠΑΟΚ – ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά με 7 εκατ. ευρώ

Απομένει η επικύρωση της συμφωνίας στη διυπουργική για να «κλείσει». 

Από τον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό όπως όλα δείχνουν θα βλέπουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας τους από αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της Livesport μεταξύ της διοίκησης του Δικεφάλου του Βορρά και των επικεφαλής της ΕΡΤ έχει επέλθει συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας έναντι επτά εκατομμυρίων ευρώ για έναν χρόνο. Μια συμφωνία η οποία μπορεί να ανανεωθεί με τα ίδια περίπου χρήματα και για τον επόμενο.

Το μόνο που απομένει για να «κλείσει» και τυπικά το ζήτημα είναι η επικύρωση της συμφωνίας είναι η έγκρισή της από την διυπουργική επιτροπή η οποία αποτελείται από εκπροσώπους του υπουργείου Οικονομικών, Αθλητισμού και Ψηφιακής Πολιτικής και Ενημέρωσης.

Προχθές στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΡΤ, με θέμα την αναθεώρηση κατά επτά εκατομμύρια τον προϋπολογισμό της εταιρείας, ο Ιωάννης Δρόσος ο οποίος είχε τις «επαφές» με τον ΠΑΟΚ για το ζήτημα, πήρε ομόφωνα το ΟΚ και έτσι απομένει και η σύμφωνη γνώμη της διυπουργικής για να επισφραγιστεί η συμφωνία.

Πηγή :www.sport-fm.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0