Στον «αέρα» το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός!

Στον «αέρα» το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός!

Θέμα προέκυψε ξαφνικά με την έδρα του αγώνα Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός, καθώς η αρμόδια δημοτική αρχή απέστειλε έγγραφο στο οποίο τονίζει πως δεν παραχωρεί το γήπεδο της πόλης!

211848

Στον «αέρα» βρίσκεται πλέον η διεξαγωγή της αναμέτρησης Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός την προσεχή Κυριακή για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. 

Με έγγραφο που απέστειλε ο ΑΠΟΔΗΛ (Αθλητικός Πολιτιστικός Δημοτικός Οργανισμός Λειβαδιάς) που έχει την ευθύνη και την αρμοδιότητα σχετικά με τα γήπεδα, ενημέρωσε τη διοίκηση της ΠΑΕ της Βοιωτίας πως εάν δεν υπογραφεί μέχρι την Παρασκευή νέα σύμβαση παραχώρησης του σταδίου, δεν πρόκειται να δώσει έγκριση για να πραγματοποιηθούν αγώνες και κατά συνέπεια το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. 

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Λεβαδειακού υποστηρίζουν πως η παρούσα σύμβαση προβλέπει παραχώρηση της χρήσης στην ομάδα μέχρι το 2021, οπότε δεν μπαίνει καν σε συζητήσεις. Μάλιστα, υπήρξε και επικοινωνία του ισχυρού άνδρα της ομάδας, κ. Κομπότη με τη δήμαρχο της πόλης, κα Πούλου, η οποία δήλωσε άγνοια για τις κινήσεις του ΑΠΟΔΗΛ! 

Πάντως, αν τελικά ο δημοτικός οργανισμός είναι αυτός που έχει δίκιο, προκύπτει θέμα με την έδρα που θα φιλοξενήσει το ματς, για το οποίο ως γνωστόν ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει και εισιτήρια για τους δικούς του οπαδούς.