Στα εκδοτήρια τα λιγοστά εισιτήρια για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Πλησιάζει η ώρα για τη «μάχη» κορυφής του Ολυμπιακού, με τον ΠΑΟΚ! Ο Θρύλος έχει την ευκαιρία, την Κυριακή, να κερδίσει πολλά περισσότερα από 3 βαθμούς, απέναντι στον διεκδικητή του τίτλου και σε αυτή του την προσπάθεια, ο Θρύλος έχει ανάγκη, όπως πάντα, την στήριξη του κόσμου! Τα εισιτήρια, για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, τα λιγοστά που έχουν απομείνει, τίθενται σήμερα Δευτέρα προς διάθεση στο κοινό, μέσα από τα εκδοτήρια που βρίσκονται στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από Δευτέρα 25/11 και καθημερινά έως Παρασκευή 29/11 (10:00 – 18:00) ή έως την εξάντλησή τους.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Πέμπτη 21/11 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία [email protected] (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) από τα εκδοτήρια του «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας

γ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20€, 25€, 30€, 40€, 50€, 60€, 150€ (VIP) & 200€ (VVIP)

Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr )

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού διψά να δει την ομάδα και ετοιμάζει ένα ακόμη sold out! Όσοι πιστοί θέλουν να δώσουν το παρών στον Ναό την Κυριακή, για το ντέρμπι κορυφής, με τον ΠΑΟΚ, οφείλουν να τρέξουν άμεσα, αφού ακόμη και από σήμερα, πρώτη ημέρα διάθεσής τους, τα εισιτήρια αναμένεται να ξεπουλήσουν!

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0