Σισέ: Νιώθω πολύ δεμένος με τον Ολυμπιακό

Τι είπε για την Εθνική , αλλά  και για την πορεία του στον Ολυμπιακό!!!

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA

Για τους πολλούς διεθνείς του Ολυμπιακού: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα να έχει πολλούς διεθνείς. Οι μεγάλες ομάδες έχουν πολλούς διεθνείς και η απουσία τόσο πολλών παικτών με τις Εθνικές αποδεικνύει πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός».

Για τον στόχο του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής: «Είναι επιτυχία που βρεθήκαμε στην τελική φάση, την μοιράστηκα με τους συμπαίκτες μου. Θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο για πρώτη φορά γιατί η Σενεγάλη είναι μία χώρα που δεν το έχει κατακτήσει»΄.

Για το γεγονός ότι αν φτάσει στον τελικό της 21ης Ιουλίου θα χάσει μέρος της προετοιμασίας του Ολυμπιακού: «Θα χάσω κάποιες μέρες της προετοιμασίας αν συμβεί αυτό. Όμως προτιμώ να παίρνω τα πράγματα όπως έρχονται. Πρώτα να τελειώσει το πρωτάθλημα, μετά να πάω στην Εθνική και μετά θα ξαναγυρίσω στην ομάδα».

Για το αν υπάρχει σωματική ή ψυχολογική επιβάρυνση για τους διεθνείς: «Πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός για να παίζεις σε όλα αυτά τα ματς. Όλοι θέλουν να είναι στην Εθνική, άλλα οι υποχρεώσεις είναι συνεχείς. Η κούραση υπάρχει αλλά πρέπει να την ξεπερνάς, να μην την σκέφτεσαι και να δίνεις δύναμη στο σώμα σου. Πρέπει να είσαι σε top φυσική κατάσταση για να φτάσεις στην κορυφή».

Για τον στόχο στο πρωτάθλημα: «Είναι πολύ σημαντικά τα πέντε παιχνίδια που απομένουν, όχι μόνο για να είμαστε κοντά στην κορυφή, αλλά και για την εικόνα του συλλόγου και των παικτών. Δεν έχουν βαθμολογική σημασία, αλλά πρέπει να τελειώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά για να ξεκινήσουμε καλά την προετοιμασία για την επόμενη».

Για τον Ατρόμητο: «Είναι ένα μικρό ντέρμπι, θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό ματς για τον Ατρόμητο, που θέλει να μας κερδίσει για την τρίτη θέση. Παίζουμε στην έδρα μας, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, είχαμε πολλές απουσίες λόγω των διεθνών στην προετοιμασία γι’ αυτό το ματς, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Για το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού: «Νιώθω πολύ δεμένος με την ομάδα, είμαστε μία οικογένεια. Το μόνο για το οποίο μετανιώνω είναι για το ότι δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά δεν ακούω τίποτα, είμαι συγκεντρωμένος και ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0