«Συνεχίζει τη δυναστεία του Ολυμπιακού»

«Συνεχίζει τη δυναστεία του Ολυμπιακού»

Τρομερές στιγμές και αποθέωση από τους ΓΑΥΡΟΥΣ κατά τη διάρκεια του έβδομου παγκόσμιου συνεδρίου της Θύρας 7.

SOKMAR

Οι οπαδοί της ομάδας είχαν την ευκαιρία, την τιμή και τη χαρά να δουν τους πρωτεργάτες των επιτυχιών των τελευταίων ετών του Ολυμπιακού και πρόκειται φυσικά για τους Σωκράτη Κόκκαλη και Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρώην και ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αποθεώθηκαν από τους χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ που έδωσαν το «παρών» στο συνέδριο και δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα για δύο άνδρες που έκαναν και κάνουν τον σύλλογο ακόμα πιο μεγάλο από ό,τι είναι.

Αμφότεροι εισήλθαν συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη και λίγο μετά παραδόθηκε η τιμητική πλακέτα στον πρώην πρόεδρο του Θρύλου, ο οποίος έβαλε τις βάσεις για τη σύγχρονη κυριαρχία της ομάδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τιμώντας τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο Κουντούρης ανέφερε. «Καλωσορίζω των πρωτεργάτη των επιτυχιών και τον ευχαριστούμε για την επιλογή του κ. Μαρινάκη, που συνεχίζει τη δυναστεία του Ολυμπιακού. Ο Σωκράτης Κόκκαλης θα τιμηθεί. Θα τον τιμήσει η Θύρα 7 και αυτό του αξίζει απόλυτα μετά από τέσσερα χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κουντούρης, για να επικρατήσει χαμός από εκεί και πέρα τόσο από την αποθέωση που γνώρισε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ όσο και ο νυν, που διατηρεί τον Ολυμπιακό σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο.

Πηγή : http://www.gavros.gr/article/75381/synexizei-th-dynasteia-toy-olympiakoy/