Σάββας Θεοδωρίδης : “Πρωτοφανές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο”

Σάββας Θεοδωρίδης : “Πρωτοφανές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο”

Για το απίστευτο 15 στα 15 στο πρωτάθλημα, το οποίο είναι κάτι πρωτοφανές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ενώ πρότεινε να στείλει ο ΠΑΟ μία επιστολή να καταργηθούν τα πέναλτι.

savvas

Αναλυτικά :

«Σήμερα παίξαμε το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου. Έχουμε 15 νίκες σε 15 ματς, είναι κάτι πρωτοφανές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όχι μόνο στην Ελλάδα, δεν έχουμε πάρει τίποτα μέχρι σήμερα, το πρωτάθλημα το παίρνεις μόνο όταν το κερδίσεις μαθηματικά. Συνεχίζουμε έτσι και στον δεύτερο γύρο και θα παίζουμε σαν να έχουμε μηδέν βαθμούς.

Εμείς σήμερα είχαμε μία εύκολη νίκη, κερδίσαμε από δύο φάσεις που ήταν καθαρότατα πέναλτι, σίγουρα αυτά θα αμφισβητηθούν από τα διάφορα παπαγαλάκια, είναι η μόνιμη μέθοδος, εκεί που στέλνουν επιστολές και ζητούν διάφορα για τη ζούγκλα της Λεωφόρου πρέπει να στείλουν και μία επιστολή για να καταργηθούν τα πέναλτι.

Εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους καλές γιορτές και από του χρόνου να δυναμώσουν οι ομάδες για να έχει ανταγωνιστικότητα ο Ολυμπιακός», δήλωσε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0