Ρομπέρτο: “Ήμασταν καλύτεροι”

Ο Ρομπέρτο σχολίασε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ομάδα θα καλύψει το χαμένο έδαφος στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

1

Συγκεκριμένα είπε τα εξής: “Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας στο παιχνίδι είχαμε πολλές ευκαιρίες, παλέψαμε και κάναμε πολύ καλή δουλειά. Δυστυχώς για εμάς δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που είχαμε.

 

Προσπαθήσαμε να μειώσουμε τη διαφορά, να πάρουμε την πρώτη θέση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Όμως, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και πιστεύω θα έχουμε την ευκαιρία να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος και να πλησιάσουμε την πρώτη θέση. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη.

 

Ήταν υποχρέωσή μας να πάμε. Είμαστε παίκτες αυτής της ομάδας και είμαστε εδώ για χειροκροτήματα και κριτικές. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο και πρέπει πάντα να ευχαριστούμε τον κόσμο μας για την παρουσία του. Έχουμε πει ότι πάντα τον χρειαζόμαστε, όχι μόνο στα επόμενα ματς, συνέχεια να είναι στο πλευρό μας, να είναι δίπλα μας”.

πηγή: RedPlanet.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0