Ψυχολογικό «ντοπάρισμα» από τη Θύρα 7: “Να ματώσετε τη φανέλα”

Μήνυμα στήριξης, αλλά και αφύπνισης ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο, έστειλε στη τελευταία προπόνηση στο Ρέντη, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Θρύλου.

width-660_height-1000_0902e6_29151_1

 

Εάν δεν «συνέλθουν» ούτε μετά από την επίσκεψη της «Θύρας 7» οι παίκτες μας, τότε… δεν υπάρχει «σωτηρία»!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, έδωσαν το παρών τους στη τελευταία προπόνηση πριν το Κυριακάτικο (22/02, 19:30) ντέρμπι με τον ΠΑΟ, όπου «ντόπαραν» ψυχολογικά τους «ερυθρόλευκους», ζητώντας φυσικά, διπλό στη Λεωφόρο!

Οι παίκτες και ο προπονητής πήραν το μήνυμα και ελπίζουμε αύριο μετά το τελικό σφύριγμα, να είμαστε στο +9, κατακτώντας ουσιαστικά από τώρα, ακόμα ένα πρωτάθλημα με τον πιο… ηδονικό τρόπο!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Θρύλου που βρέθηκαν στο Ρέντη, μίλησαν στους παίκτες και τους έδωσαν να αντιληφθούν ότι το αυριανό ματς, δεν είναι σαν όλα τα άλλα, αλλά είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό ντέρμπι για τον λαό του Ολυμπιακού.

«Ξεχάστε τη Ντνίπρο, ξεχάστε τα όλα, και ματώστε για την ιερή φανέλα του Ολυμπιακού. Εμείς, παρότι είμαστε στο κομμάτι της κοινωνίας που δοκιμάζεται περισσότερο, είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για τον Ολυμπιακό.

Για 90 λεπτά την εβδομάδα θα είστε σαν εμάς. Έχετε έναν πρόεδρο και μία ομάδα που σας τα δίνει όλα και απαιτούμε να τα δίνετε όλα και εσείς σε κάθε παιχνίδι».

Σε κάθε αγώνα, θέλουμε να είστε οπαδοί, Θύρα 7 σαν κι εμάς. Δεν είναι το θέμα μας να νικήσετε, αλλά να ματώσετε τη φανέλα. Ξεκινήστε από αύριο και μετά βλέπουμε και τον αγώνα με τη Ντνίπρο».

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος απευθυνόμενος στον κόσμο του Ολυμπιακού και εκπροσωπώντας όλη την ομάδα, έστειλε το εξής μήνυμα:

«Εμείς και εσείς είμαστε ένα. Μία οικογένεια. Αύριο θα παλέψουμε για την οικογένεια μας, για την ιστορία του Ολυμπιακού. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Μόνο τον Θεό».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0