Ποια Χαλάρωση? Κατευθείαν στο Ρέντη!

Ποια Χαλάρωση? Κατευθείαν στο Ρέντη!

Η ομάδα του Ολυμπιακού έδωσε χθες το προτελευταίο φετινό της παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Champions League.

apostoli

Οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν απέναντι στην κορυφαία ομάδα του πλανήτη και πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους, αφενός στον τελευταίο αγώνα με την Άρσεναλ και αφετέρου στο ελληνικό πρωτάθλημα που συνεχίζεται.

Η ομάδα έφτασε στην Αθήνα, επέστρεψε δηλαδή στην Ελλάδα και μετέβη κατευθείαν στο Ρέντη. Σίγουρα ο χρόνος αυτή την περίοδο είναι πολύτιμος για όλους τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή και δεν θα πρέπει να πάει χαμένος.

Στο Ρέντη λοιπόν κατευθύνθηκε η ομάδα αμέσως μετά την άφιξή της στην Ελλάδα και πλέον θα αρχίσει σιγά σιγά η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος που είναι αυτός με τον Αστέρα Τρίπολης σε μερικές ημέρες.

Ο Μάρκο Σίλβα γνωρίζει πως δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση και έριξε το βάρος σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας και σωστής κυκλοφορίας, ενώ στο τέλος έγινε και δίτερμα, σε μικρό χώρο.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 16:00, την Παρασκευή και το Σάββατο στις 10:30, ενώ μετά από εκείνη του Σαββάτου, θα ανακοινωθεί και η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.