Πέρασε η Ν-τροπολογία!!!

Ολοκληρώθηκε το έργο που παίζεται από χθες, μπροστά στα μάτια ΟΛΗΣ της φίλαθλης Ελλάδας! Με ψήφους 156-90, στη Βουλή, η τροπολογία την οποία έφερε προς ψήφιση με τη μορφή κατεπείγουσας, η κυβέρνηση, πέρασε!

Ο ΠΑΟΚ μένει, με το «έτσι θέλω», με κυβερνητική παρέμβαση, στη Super League 1, ενώ η ΕΕΑ είχε αποφανθεί «αποβολή και υποβιβασμός» τόσο για τον «δικέφαλο του βορρά», όσο και για την Ξάνθη, για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας! Το αίσχος… ολοκληρώθηκες, με τον πλέον επίσημο τρόπο, δείχνοντας ότι ακόμη… δεν έχουμε δει τίποτα!

Ο ΠΑΟΚ θα φέρει, πλέον, για πάντα την στάμπα αυτής της υπόθεσης, αφού στα μάτια ΟΛΗΣ της φίλαθλης κοινής γνώμης, σώθηκε με την παρέμβαση Αυγενάκη και Μητσοτάκη, μέσα στη Βουλή! Η… εξυγίανση έχει πάει, πλέον, σε άλλα επίπεδα, διαλύοντας κάθε τι, στο πέρασμά της και αλλάζοντας το νόμο, η κυβέρνηση έσωσε τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, από τον υποβιβασμό!

Σε ότι αφορά την ψηφοφορία, οι φόβοι για «διαρροές» στη Νέα Δημοκρατία δεν επιβεβαιώθηκαν. Σε σύνολο 246 παρόντων βουλευτών, οι 156 ψήφισαν υπέρ, άπαντες από την κυβερνητική παράταξη. Οι 90 βουλευτές της αντιπολίτευσης ψήφισαν κατά.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0