«Πάμε για τη νίκη!»

Το ματς στο Βελιγράδι ανήκει στο παρελθόν. Αυτό τόνισε πολλές φορές, από την επόμενη ημέρα, κιόλας, ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της Nova, ενόψει του αγώνα στο Βικελίδης, με τον Άρη, τόνισε πως η ομάδα του πάει για τη νίκη, με παίκτες-πολεμιστές!

Αναλυτικά: «Το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι, με αντίπαλο τον Άρη. Οι πρώτες 24 ώρες δεν ήταν εύκολες. Τώρα, όμως, είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι. Όπως κάνουμε μετά από κάθε παιχνίδι, το ίδιο κάναμε και τώρα, μιλήσαμε και κοιτάμε μπροστά. Η ηρεμία είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα, το έδειξε στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολη έδρα και ο αντίπαλος έχει ποιότητα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε εκεί.

Θα αναλύσω το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για τελευταία φορά. Μέχρι την αποβολή του Μπενζιά ήμασταν καλοί. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι. Ο αντίπαλος δεν μας απείλησε. Η αποβολή του Μπενζιά ήταν άδικη. Κάποιοι θέλουν να τον “σταυρώσουν”, όμως, δεν πρέπει να είναι έτσι τα πράγματα. Είναι ένας παίκτης που μας βοηθάει και έχει ποιότητα. Γενικώς, είμαστε ικανοποιημένοι από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών μας στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Τώρα, βλέπουμε μπροστά, που έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Το κίνητρο το έχουμε μόνοι μας! Είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε πάντα κίνητρο να νικάμε. Ο Άρης έχει ποιότητα, είναι οργανωμένος, έχει έναν καλό επιθετικό, που τον γνωρίζω (σ.σ. τον Ιντέγιε) κι όλα αυτά μας κάνουν να βλέπουμε το παιχνίδι πιο συγκεντρωμένα. Είμαστε πολεμιστές, όμως, κι έτσι αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι, με στόχο πάντα τη νίκη!

Ο Καμαρά άρχισε να γίνεται καλύτερος. Βελτιώνει την κατάστασή του. Τώρα δεν θα είναι παρών κι αυτό του βάζει φρένο. Είμαστε ομάδα πλήρης, όμως, έχουμε εναλλακτικές. Ο Μεριά είναι σπουδαίος επαγγελματίας. Έκανε μεγάλη σεζόν. Δήλωσε παρών στην ομάδα αμέσως μετά τις υποχρεώσεις με την Εθνική. Αυτό δείχνει πόσο επαγγελματίας είναι. Τώρα δεν περνάει καλή φάση. Ο Ολυμπιακός, όμως, τον στηρίζει. Έχει την απόλυτη στήριξή μας. Μετά τα τρία τελευταία παιχνίδια ξέρω ποιοι παίκτες είναι σε καλύτερη κατάσταση και μπορούν να αγωνιστούν».

Πηγή Gavros.gr