Όταν η UEFA κάνει πλάκα στον εαυτό της και στον Γραμμένο

Σύμφωνα με την αναδιάρθρωση που έκανε η UEFA στις επιτροπές της ένα από τα νέα πρόσωπα είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, ο οποίος έγινε αντιπρόεδρος της νομικής επιτροπής της!

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η UEFA «τρολάρει» τόσο τον ευατό της όσο και τον επικεφαλής της ομοσπονδίας! Επί θητείας του το ελληνικό ποδόσφαιρο κινδύνεψε με Grexit, τόσο πέρσι όσο και φέτος επειδή δεν τηρούνταν οι κανονισμοί! Επίσης, τόσο πέρσι όσο και φέτος, δηλαδή επί θητείας Γραμμένου στην προεδρία της ΕΠΟ, οι κανονισμοί όχι μόνο δεν είναι έτοιμοι στην ώρα τους αλλά περιέχουν και πολλές φωτογραφικές διατάξεις.

Θα μπορούσε ο Γραμμένος να μπει σε κάποια άλλη επιτροπή, όμως το να μπει στη Νομική Επιτροπή της UEFA είναι πέρα από κάθε λογική για όσους γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα. Μπορεί να είναι καλός νομικός, όμως απέδειξε ότι δεν μπορεί να διοικήσει το ποδόσφαιρο, απόδειξη ότι ήθελε να διώξει την επιτροπεία των ξένων από το πρώτο εξάμηνο της διοίκησής του, όμως αυτή παρατάθηκε για τρίτη χρονιά.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0