Ώρες μένουν για την σέντρα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα !!!

Ώρες  μετράμε πλέον  για την έναρξη της  SuperLeague1. Όπου φέτος  ο πρωταθλητής θα βγαίνει μέσα από τα play off.  Η σέντρα έρχεται σε μια περίοδο, όπου μερικές ομάδες δεν έχουν τηλεοπτική στέγη, ο ΠΑΟΚ θα δείξει  τον αγώνα του από δικιά του πλατφόρμα, και με το Var να μην έχει δοκιμαστή ακόμα κατάλληλα.

Γράφει ο Καλογερόπουλος Κωνσταντίνος.

Στις 21:30 στο Φάληρο ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολής. Η  Ομάδα του Π.Μαρτίνς  που έρχεται από μια μεγάλη νίκη θα παίξει με αλλαγές με σκοπό να ξεκουράσει κάποιους παίχτες  και να δώσει χρόνο και σε άλλους που δεν είχαν την ευκαιρία να τους δει στα προκριματικά, επιπλέον θέλει να δώσει και ανάσες καθώς η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και θέλει όλοι  οι παίχτες να είναι σε εγρήγορση  .

Ο Αστέρας κατεβαίνει στο Φάληρο  χωρίς να έχει να χάσει κάτι  και να πάρει ότι καλύτερο από τον αγώνα. Η Τρίπολη παραδοσιακά πάντα δυσκολεύει τους Ερυθρόλευκους.

Η πρώτη  σέντρα γίνεται σήμερα στην Λαμία. Οπού η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.  Η Λαμία τα τελευταία χρόνια είναι ο κακώς δαίμονας για τους πράσινους καθώς  μετράει στο κύπελλο 2 προκρίσεις. Η Λαμία που φέτος το καλοκαίρι δεν ήταν καλά οικονομικά λόγω ότι έμεινε ξεκρέμαστη από τα τηλεοπτικά θα προσπαθήσει να κρατήσει το καλό πρόσωπο που είχε στο δεύτερο μισό της σεζόν πέρσι. Ο Παναθηναϊκός δείχνει πολύ καλά στοιχεία και θέλει να πάρει το διπλό  σε μια δύσκολη έδρα και να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα όπως και πέρσι. Η σέντρα είναι στις 19:00.

Στις 21:00  Ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ. Ο Άρης  είναι  δυνατός και αυτό φάνηκε από την ευρωπαϊκή του παρουσία παρ όλο που δεν τα κατάφερε, έχει επενδύσει σε πολύ καλές μεταγραφές και ελπίζει σε ακόμα κάτι καλύτερο φέτος. Ο ΟΦΗ που έμεινε στο τσακ πέρσι στην  Μεγάλη κατηγόρια  θέλει να ξεχάσει την περσινή σεζόν και να δείξει καλύτερο  πρόσωπο με σκοπό να μην ξανά κινδυνέψει.

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0