Όλοι μαζί για τον τίτλο!

Δρόμος υπάρχει ακόμη. Ποιότητα στον Ολυμπιακό, για να ανατρέψει την κατάσταση, ακόμη και με την… εξυγίανση να τον «χτυπά» διαρκώς και αδιακρίτως, υπάρχει και… ξεχειλίζει. Τώρα είναι η ώρα για συσπείρωση, γύρω από την ομάδα, στήριξη από τον κόσμο στη δουλειά που γίνεται και στην προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες και ο προπονητής, στο Ρέντη, αλλά και μέσα στο γήπεδο!

Οφείλουν άπαντες να καταλάβουν το παιχνίδι που παίζεται και να σταθούν δίχως εκπτώσεις, στο πλευρό της ομάδας! Είναι ΤΩΡΑ που πρέπει, ο ίδιος ο κόσμος του Ολυμπιακού, να δώσει τη μέγιστη ώθηση στην ομάδα. Είναι τώρα, που πρέπει να στείλει το δικό του μήνυμα.

Είναι τώρα που πρέπει το Καραϊσκάκη να είναι γεμάτο και τα τραγούδια των φίλων του Ολυμπιακού να ακούγονται μέχρι… το πάρκο Γουδή! Είναι τώρα που πρέπει ο κόσμος, να συγκρατήσει την οργή του, για όσα υπομένει κάθε αγωνιστική η αγαπημένη του ομάδα και που πρέπει να παραμείνει ψύχραιμος, ήρεμος και με απολύτως καθαρό μυαλό!

Ο δρόμος για να έρθει το 45ο στο λιμάνι είναι ένας! Συσπείρωση! Τώρα ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση και τον κόσμο δίπλα του, για να προχωρήσει ακόμη πιο δυνατός, προς τον τίτλο που ΑΞΙΖΕΙ να πάρει!

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0