Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (19:30/NS1)

Μέσα στο ΝΑΟ που θα κοχλάζει από τους Γαύρους, ο Θρύλος θα δώσει τις απαντήσεις, στον κατάλληλο χώρο: Μέσα στο γήπεδο! Με πολλά γκολ, με πάθος και δίψα για την νίκη: Αυτό άλλωστε επιθυμεί κάθε οπαδός του Θρύλου γι’ αυτό το ματς. 

02eef3_1159658

Αυτοί που τόσο καιρό προσπαθούν να κάνουν το άσπρο… μαύρο, οφείλουν να πάρουν τις απαντήσεις τους. Στον αγωνιστικό χώρο του Ναού, βεβαίως. Εκεί, περιμένουμε να δούμε 11 «καμικάζι», που θα παίξουν με το μαχαίρι στο στόμα. Όχι λόγω της πίεσης, αλλά λόγω της δίψας, του πάθους και της θέλησης να πάρουμε αυτό το παιχνίδι και να δείξουμε πως δεν υφίσταται καμία σύγκριση. Ποτέ και πουθενά…

Ο Ολυμπιακός είναι κλάσεις ανώτερος από τον πελάτη και οφείλει να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Μίτσελ, ο οποίος θέλει κι εκείνος τη νίκη όσο τίποτα άλλο.

Θυμίζουμε την αποστολή του Θρύλου: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά.

Απαραίτητη προϋπόθεση, πάντως, για να έρθει η νίκη επί του πελάτη, είναι να έρθει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Γι’ αυτό, πελάτη, μη χαθείς…

Απόψε, θα δοξάσουμε και πάλι τον Ολυμπιακό, γλεντώντας τον πελάτη!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0