Οι Ρώσοι επιμένουν, αλλά…

Είναι αρκετές ημέρες τώρα, που τα ρωσικά ΜΜΕ ανακινούν διαρκώς το θέμα Λοκομοτίβ – Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του οποίου παραμένει σε εκκρεμότητα, είναι στο «μάτι» της ρωσικής ομάδας και τα σενάρια διαρκώς αναπτύσσονται. Όσο, δε, το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό δεν «κλείνει», τόσο αυτά θα αυξάνονται και θα γίνονται και πιο περίπλοκα.

Διάφορα ΜΜΕ από τη χώρα επιμένουν για την προσέγγιση της Λοκομοτίβ προς τον προπονητή του Ολυμπιακού, πατώντας ακριβώς εκεί: Στο ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ανακοινώσει ανανέωση συμβολαίου. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι αυτά τα σενάρια έχουν απόλυτη βάση. Το μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς παραμένει προσηλωμένο εδώ. Ο Ολυμπιακός παραμένει η πρώτη του προτεραιότητα. Εξάλλου, έχει… εκκρεμότητες εδώ, ακόμη. Να κατακτήσει και τυπικά τον τίτλο στην Ελλάδα, να προχωρήσει ακόμη περισσότερο στην Ευρώπη…

Μπορεί, λοιπόν, τα σενάρια από τη Ρωσία να αυξάνονται, όμως πάντοτε για τον Πέδρο Μαρτίνς, προτεραιότητα παραμένει ο Ολυμπιακός και η παραμονή του στην Ελλάδα. Μένει αυτό να επισημοποιηθεί. Κάτι που θα γίνει, όταν έρθει η ώρα.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0