Ο ιδιοκτήτης του SDNA, Ιβάν Σαββίδης, η Paralot και οι πληρωμές του Open

Οι μάσκες έπεσαν. Δεν είναι ανάγκη πια να κρύβεστε μιας κι όλοι πλέον σας πήραμε χαμπάρι…

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ. Με μία ιδιαίτερα δημιουργική κατασκευή-χταπόδι, που τα πλοκάμια της φθάνουν από τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους ως την Κύπρο και από εκεί στην Αθήνα και το Ντουμπάι, εξυπηρετούνται ορισμένα επιχειρηματικά συμφέροντα του Ιβάν Σαββίδη αλλά και τρίτων στον χώρο των media, που ανταμείβονται ασφαλώς γενναιόδωρα για την προβολή του Ρωσοπόντιου Μαικήνα των καπνών, ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και του Open TV.

Η πολυσχίδης κυπριακή εταιρεία Paralot ltd, με καταγωγή της Μετόχου της NYE Marketing ltd από τις εξωτικές Βρετανικές Παρθένους Νήσους εγκαθίσταται στην Ελλάδα ιδρύοντας υποκατάστημα στις 4 Δεκεμβρίου του 2014. Έκτοτε έχει στο χαρτοφυλάκιό της το γνωστό και πρόθυμο SDNA, που στο πρόσωπο του Ιβάν βρήκε την κάθαρση και την αποκατάσταση του κύρους του Ελληνικού Ποδοσφαίρου έχοντας «υιοθετήσει» προνομιακά τον ΠΑΟΚ και τις δράσεις του.

Η ίδια εταιρεία βέβαια αναλαμβάνει τον τελευταίο χρόνο να ελεήσει και το Open TV, εξασφαλίζοντάς του τηλεοπτικές παραγωγές, δικαιώματα κινηματογραφικών ταινιών, σκηνικά εκπομπών όπως και εξοπλισμό για τη λειτουργία του. Βέβαια, η Paralot δεν είναι μόνο στις αγαθοεργίες της. Έχει τη χρηματοδοτική συμπαράσταση της κυπριακής εταιρείας RDA Trading and Consulting ltd, με έντονη παρουσία στην εμπορία καπνού, με χρηματοοικονομική συνεργασία με την RDA Trading FZE στο Ντουμπάι και με διευθυντικά στελέχη του Asinimov και Καλπαζίδη, που ως τον Ιούνιο του 2015 λειτουργούσαν και για τη ΣΕΚΑΠ.

Όπως η Πυθία ανεβασμένη σε έναν τρίποδα μασούσε τα φύλλα δάφνης για την εκφορά των χρησμών της, έτσι και το SDNA με φύλλα καπνού της ΣΕΚΑΠ εμπνέεται στο δημοσιογραφικό του έργο από τη ρωσοποντική γοητεία του Ιβάν Σαββίδη.

Άραγε, οι εποπτικοί φορείς των media και του ποδοσφαίρου, όπως και οι αρμόδιες άλλες διοικητικές και δικαστικές Αρχές θα διερευνήσουν αυτή την ιδιότυπη διαπλοκή, ή θα συνεχίσουν να την παρακολουθούν αδιάφορα, δημιουργώντας με τις ενδεχόμενες παραλείψεις τους συνθήκες μη υγιούς ανταγωνισμού τόσο στα media, όσο και στο ποδόσφαιρο;

Περιμένουμε τα αντανακλαστικά των υπευθύνων σε αυτή τη κατάσταση να μην παραμείνουν ασθενή και οι χαριστικές συμπεριφορές της τελευταίας πενταετίας να μη συνεχιστούν.

Πηγή: Παραπολιτικά

Share and Enjoy !

0Shares
0 0