Νιόπλιας: “Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής”

Νιόπλιας: “Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής”

Ο Νίκος Νιόπλιας χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιη τη νίκη επί του Παναθηναϊκού σημειώνοντας ότι οι παίκτες του έκαναν πολλά πράγματα καλά για να μπορέσουν να επικρατήσουν επί ενός δυνατού αντιπάλου.

nioplias

Απόλυτα ικανοποιημένος, και πως να μην είναι άλλωστε, από την επικράτηση της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Νιόπλιας ο οποίος έκανε λόγο για ένα πολύ καλό παιχνίδι εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του ενώ στάθηκε στην εν γένει παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο.

Σε ότι έχει να κάνει με την διαιτησία δεν θέλησε να πάρει θέση αλλά σημείωσε ότι κανείς δεν μπορεί να κλέψει την δόξα των ποδοσφαιριστών του για την δίκαιη επικράτηση.

“Αν εξαιρέσουμε μερικά κομμάτια του παιχνιδιού κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από τακτικής πλευράς, από ατομικής πλευράς όλα τα είχαμε. Κερδίσαμε δίκαια και παίζοντας κατά διαστήματα πάρα πολύ καλά. Και κόντρα σε έναν αντίπαλο που στην χρονική στιγμή που τον παίξαμε είναι πολύ δυνατός αλλά είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε μια δυνατή ομάδα και με έδρα δυνατή”.

Υπάρχουν παράπονα από πλευράς Παναθηναϊκού για την διαιτησία, πως τα σχολιάζετε;

“Εγώ παιδιά δεν δουλεύω στην ΚΕΔ είμαι προπονητής. Δεν ασχολούμουν ποτέ ακόμα και όταν ήμουν στο απέναντι στρατόπεδο και ούτε θα ασχοληθώ”.

Υπάρχει μια κίνηση του Λαζαρίδη στο πέναλτι ότι δεν υπάρχει, δεν φοβάστε ότι αρκετοί θα ασχοληθούν με τον Δασκαλόπουλο και όχι με την δίκαιη νίκη σας;

“Κανείς δεν μπορεί να μας κλέψει την προσπάθεια μας και την δόξα μας, κερδίσαμε δίκαια”.

Τι έκανε σήμερα ο Ατρόμητος που δεν το έκαναν όλες οι άλλες ομάδες που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός;“Αυτό που είπα και πριν είχαμε πολλά καλά στοιχεία. Ένα από αυτά αν είχαμε δεν θα έφτανε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Υπάρχει ένας κορμός που κρατάω και σε κάθε ομάδα αλλάζω δυο τρεις παίκτες για να χτυπήσω”.

Για την μάχη των πλέι οφ ποια η άποψη σας αλλά και τον πρωταθλητή;

“Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής. Αυτό που θέλουμε είναι να μπούμε στα πλέι οφ και να παλέψουμε. Δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια που έμπαινες εύκολα τώρα υπάρχουν πολλές καλές ομάδες”.

Έπαιξε ρόλο στο παιχνίδι σας το γεγονός ότι προηγηθήκατε;

“Μετράει σίγουρα καθώς το παιχνίδι μας βασίστηκε σε αυτό στην κόντρα επίθεση”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0