Μίτσελ: “O Μπενίτες κέρδισε θέση στην ομάδα”

Ο Μίτσελ σχολίασε την απόδοση του Μπενίτες απέναντι στην Καλλονή, την απουσία του Αφελάι, ενώ απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο σε ερώτηση για το αν φοβήθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

a7c861_9

Πως κατάφερε ο Ολυμπιακός να πετύχει πέντε γκολ κόντρα σε μια ομάδα που δεν είχε δεχτεί κανένα στην έδρα της;

 

“Η Καλλονή δεν είχε φάει γκολ σε 7 ματς και αυτό έχει να κάνει με την δουλειά του κ. Ματζουράκη. Το σκορ ξεγελάει. Είχαμε την υπεροχή αλλά δεν αντιπροσωπεύει την διαφορά των δύο ομάδων. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιπροσωπεύει την συνέπεια που δείξαμε, αυτό θέλαμε να κάνουμε και στο πρώτο. Η Καλλονή δούλεψε καλά στο πρώτο μέρος και μας δημιούργησε προβλήματα”.

 

Φοβηθήκατε στο πρώτο ημίχρονο;

 

“Δεν είμαι σε ηλικία που πρέπει να φοβάμαι (γέλια)”.

 

Πως βλέπετε την εξέλιξη του Βούρου;

 

“Δεν είχαμε την ευκαιρία να του δώσουμε πολλά ματς, παρά το γεγονός πως είναι σε κατάσταση να προσφέρει”.

 

Πως καταλήξατε στην απόφαση να παίξετε με δύο επιθετικούς και ποιες οι εντυπώσεις σας;

 

“Προέκυψε η ασθένεια του Φουστέρ. Θα ξεκινούσαμε με εκείνον αλλά όταν τέθηκε εκτός έπρεπε να αλλάξουμε σχήμα. Μας το επιτρέπει αυτό το ρόστερ που έχουμε. Κρίνοντας από το δεύτερο ημίχρονο, είχε επιτυχία. Στο πρώτο μέρος είχαμε αδυναμίες που πρέπει να διορθώσουμε”.

 

Σας “δεσμεύει” η εμφάνιση του Μπενίτες;

 

“Όταν ένας επιθετικός πετυχαίνει δύο γκολ, κατά κάποιο τρόπο κατοχυρώνει την θέση του στην ενδεκάδα. Τις επιλογές δεν της κάνουν οι προπονητές αλλά οι παίκτες με την απόδοση τους. Και σήμερα ο Μπενίτες κέρδισε την θέση του στην ομάδα”.

 

Ο κ. Ματζουράκης υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει τις δυνατές μονάδες που είχε πέρσι.

 

“Πάντα ψάχνουμε για λύσεις ξκαι να διορθώσουμε τα προβλήματα μας. Είμαστε σε καλή θέση τώρα, την στιγμή που πριν ένα μήνα δεν μας υπολόγιζε κανείς. Αλλάξαμε πολλούς παίκτες αλλά έχουμε φιλοσοφία νικητή και αυτό είναι καλό”.

 

Ο Ολυμπιακός του δεύτερου ημιχρόνου είναι αυτός που ονειρεύεστε;

 

“Είναι αυτός που επιθυμούμε”.

 

Με τον Αφελάι τι συμβαίνει;

 

“Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που το σημαντικότερο είναι να είμαστε μια οικογένεια. Ο καθένας επιλέγει να μπει ή να βγει από την ενδεκάδα… Σε αυτή την ομάδα κανείς δεν θα υποχρεωθεί ή θα πιεστεί να παίξει…”.

 

Σας στεναχωρεί το “αντίο” του Αμπιντάλ, την στιγμή που έκανε το καλύτερο του παιχνίδι;

 

“Είναι ένας παίκτης που απολαμβάνει το επάγγελμα του και φαίνεται. Πάντα έλεγα στους παίκτες μου πως αυτό είναι ένα χόμπι και να το απολαμβάνουν που μπορούν να το κάνουν. Για τον λόγο αυτό ο Αμπιντάλ έγινε αυτό που έγινε… Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με δύο παίκτες και πιστεύουμε πως μέχρι τις 28 – 29 του μήνα θα έχουμε τον νέο στόπερ μαζί μας”.

 

Οι ευχές σας για το νέο έτος;

 

“Εύχομαι σε όλο τον κόσμο μια υπέροχη νέα χρονιά, με υγεία και εργασία για όλους. Στους φίλους του Ολυμπιακού εύχομαι ευτυχία γιατί αυτό θα σημαίνει πως θα είμαστε πρωταθλητές. Για τον εαυτό μου εύχομαι να συνεχίσω και το 2015 σε αυτή την ομάδα”.

 

Ένα σχόλιο για τις ήττες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού;

 

“Όχι, δεν θέλω να κάνω”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0