Μίτσελ : «Κανένας χαμένος βαθμός εφεξής»

Μίτσελ : «Κανένας χαμένος βαθμός εφεξής»

Ο Ισπανός τεχνικός έχει σκοπό να κάνει το απόλυτο των νικών από εδώ και πέρα με τον Θρύλο.

MITSEL

Μετά τον αγώνα κόντρα στη Γιουβέντους στο Τορίνο, ο Μίτσελ ρίχνει το βάρος στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Ο Ισπανός τεχνικός του Θρύλου, μιλώντας στη κάμερα της Nova, τόνισε πως ο σκοπός είναι το καλό πρόσωπο που παρουσιάζουν οι «ερυθρόλευκοι» στην Ευρώπη, να έρθει και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Χαρακτηριστικά κάποιες από τις δηλώσεις του:

«Πραγματικά για αυτό δουλεύω και αυτός είναι ο σκοπός μου. Να έχει η ομάδα την ίδια εικόνα στο Champions League, αλλά και στην Ελλάδα. Για εμένα ο αγώνας με τον Πανθρακικό έχει ακριβώς την ίδια αξία με την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους. Και αυτό ακριβώς προσπαθούμε να μεταφέρουμε στους παίκτες μας, οι οποίοι μετά από τα τελευταία παιχνίδια έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι πρέπει να προσπαθούν περισσότερο στο πρωτάθλημα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Από σήμερα έως και τη διακοπή των Χριστουγέννων, δεν έχουμε κανένα περιθώριο για νέο λάθος. Είμαστε πέντε βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ. Έχουμε να παίξουμε απέναντί του Και δεν έχουμε σκοπό να χάσουμε κανένα βαθμό από εδώ και πέρα. Είναι πολύ ωραίο που βγάζουμε φωτογραφίες για το Champions League. Όμως θέλουμε να είμαστε και στις φωτογραφίες των πρωταθλητών στο τέλος της χρονιάς».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0