Μιλιβόγιεβιτς : «Θα καταφέρουμε να περάσουμε στους “16”»

Μιλιβόγιεβιτς : «Θα καταφέρουμε να περάσουμε στους “16”»

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να αποκλείσει την Άντερλεχτ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο Olympiacos TV ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

milivo

Ο Σέρβος μέσος των πρωταθλητών Ελλάδας μίλησε για την έδρα της Άντερλεχτ, λέγοντας πως είναι καλή, αλλά δεν συγκρίνεται με τον Ναό και τους ΓΑΥΡΟΥΣ, ενώ συμπλήρωσε πως ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη ποιότητα και πως θα μπορέσει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά και γενικότερα την πρόκριση.

«Έχω ωραίες αναμνήσεις από το γήπεδο. Έχω κερδίσει έναν τίτλο και ένα Σούπερ Καπ. Είναι ωραίο που επιστρέφω εδώ πέρα, όμως, αυτή τη φορά με τον Ολυμπιακό έρχομαι και θέλω να κερδίσω ξανά», ανέφερε ο Μιλιβόγεβιτς και συνέχισε.

«Και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει, τουλάχιστον 6-7 παίκτες σε κάθε μία, εμείς, όμως, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές, θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε, όμως, στην Αθήνα με ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την έδρα της Άντερλεχτ, σημείωσε. «Οι φίλαθλοι εδώ είναι καλοί, αλλά δεν είναι θερμοί, φανατικοί όπως οι δικοί μας. Το γήπεδό τους εδώ γεμίζει πάντα, κάθε Κυριακή και είναι ωραίο να παίζεις εδώ σε τέτοια ατμόσφαιρα, σίγουρα, όμως, οι δικοί μας είναι πιο θερμοί».

Για τα μυστικά της επιτυχίας, ο Σέρβος κατέληξε. «Πιστεύω ότι πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα, να κάνουμε αυτά που θα μας πει ο προπονητής μας, ξέρουμε πως θα έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, η ατμόσφαιρα θα είναι πάρα πολύ καλή και πιστεύω πως έχουμε την ποιότητα και επειδή έχουμε υψηλό κίνητρο, έχουμε τη σιγουριά πως θα καταφέρουμε να περάσουμε στους “16”».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0