Μαρτίνς στον Ρέντη: «Να βγούμε πιο δυνατοί μετά το ντέρμπι, αντιμετωπίζουμε το ίδιο όλα τα ματς»!

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε με τους παίκτες του στον Ρέντη και κυρίως όσους αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την επόμενη… μέρα στον Ολυμπιακό και την συνέχεια.

Τόσο ο Πορτογάλος όσο και οι παίκτες είχαν αναλάβει από την πρώτη στιγμή τις ευθύνες τους για το 1-1 του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Την Τρίτη όμως με πρωτοβουλία του Πέδρο Μαρτίνς και επιθυμία και των παικτών του Ολυμπιακού έγινε μία συζήτηση για το ντέρμπι της Κυριακής.
Ο Ίβηρας κόουτς χτύπησε κάποια… καμπανάκια, ωστόσο η ομιλία του ήταν περισσότερο εμψυχωτική ενώ οι παίκτες των Πειραιωτών ξεκαθάρισαν ξανά πως φταίνε για το ματς αυτό και ότι θα κοιτάξουν να συνέλθουν και να επανέλθουν στο επίπεδο που πρέπει. Ανάμεσα στα άλλα ο Μαρτίνς είπε προς τους ποδοσφαιριστές του: «Πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί από αυτό. Από αυτό το παιχνίδι. Δεν άρμοζε αυτή η εικόνα σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και σε τέτοιο ντέρμπι. Αδικούμε τους εαυτούς μας και δεν πρέπει να χαλάσουμε ότι έχουμε δημιουργήσει όλοι μαζί με τόσο κόπο και προσπάθεια».
Ο Μαρτίνς είπε ακόμα ότι «εάν κάποιος έχει οποιοδήποτε πρόβλημα μου το λέει. Ακόμα και να νιώθει λίγο πιο κουρασμένος από το φυσιολογικό. Τα συζητάμε όλα. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε το ίδιο καλά και σοβαρά όλα τα ματς. Όλοι μαζί να δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ προκειμένου να πετύχουμε όσα πρέπει και θέλουμε για την συνέχεια». Είχε μάλιστα προγραμματίσει και βίντεο του ματς για να σταθεί στα πολλά λάθη των παικτών του και ότι δεν πρέπει να γίνουν ξανά. Οι ποδοσφαιριστές από την άλλη δεσμεύτηκαν να αλλάξουν όσα πρέπει.
Πηγή Gazzetta.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0