Μαρτίνς: «Να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, αυτή η ομάδα έχει ακόμα πολλά να προσφέρει»


 

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να «αλώνουν» την Τούμπα και να βρίσκονται πλέον αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά τη σπουδαία εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Πέδρο Μαρτίνς αφιέρωσε τη νίκη στον Σεμέδο, ο οποίος την Παρασκευή το πρωί έχασε τη νονά του, η οποία τον μεγάλωσε.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τόνισε ότι η ομάδα του συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πριν τον κορωνοϊό και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αυτή η ομάδα έχει ακόμα πολλά να προσφέρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα απ’ όλα αφιερώνω τη νίκη στον Σεμέδο που έχασε την Παρασκευή το πρωί τη νονά του, τη γυναίκα που τον μεγάλωσε. Είναι ένα δείγμα της νοοτροπίας που υπάρχει στην ομάδα, ότι κι αν μας συμβαίνει κανείς δεν εγκαταλείπει το καράβι.

Συνεχίσαμε από εκεί που είχαμε μείνει πριν από τη διακοπή για τον κορωνοϊό. Να θυμίσουμε πως αυτή η ομάδα παίζει εδώ και ένα χρόνο ποδόσφαιρο με συνεχόμενα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας πέρυσι τον Ιούνιο δηλαδή έχουμε συμπληρώσει ένα χρόνο και το κάνουμε με εξαιρετικό τρόπο από την πρώτη στιγμή.

Αυτό που μένει είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο εξαιρετικό τρόπο, να κρατήσουμε το υψηλό επίπεδο και να δείξουμε σε όλους ότι αυτή η ομάδα έχει πολλά ακόμα να προσφέρει, μπορεί να κερδίζει παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Έχουμε ακόμα συνέχεια, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα έχουμε τη διοργάνωση του Κυπέλλου και φυσικά την Ευρώπη που θέλουμε και εκεί να προχωρήσουμε».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Πηγή : https://www.to10.gr/