Μάρτινς: «Έτοιμοι για το ντέρμπι»

Μάρτινς: «Έτοιμοι για το ντέρμπι»

Ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο αυριανό ντέρμπι παρότι είχε πολύ λίγο χρόνο προετοιμασίας, όπως δήλωσε στη NOVA ο Αντρέ Μάρτινς.

Το πόσο επηρεάζει το γεγονός πως η ΑΕΚ δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, ενώ ο Ολυμπιακός, είχε

«Γνωρίζαμε πως θα συμβεί αυτό. Είναι λίγος ο χρόνος για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό. Όμως, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και δεν θα αποτελέσει δικαιολογία το γεγονός αυτό. Είναι κάτι που μας έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν και το έχουμε αντιμετωπίσει. Δεν υπάρχει λοιπόν καμία αμφιβολία πως η ομάδα θα είναι συγκεντρωμένη και έτοιμη για το παιχνίδι της Κυριακής».

Το αν θα βάλει ξανά γκολ, όπως στο ματς του πρώτου γύρου

«Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη στιγμή, αυτή που έβαλα το γκολ με τον Ολυμπιακό. Εύχομαι να μπορέσω να τη ζήσω ξανά. Όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου να παίξει καλά και να πάρει ένα πάρα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Αυτό λοιπόν θέλω να επαναλάβω. Να βοηθήσω την ομάδα να παίξει καλά, να πάρει τη νίκη, εάν μπορέσουμε να τη συνδυάσουμε και με δικό μου γκολ, να μπορέσω να ξανασκοράρω δηλαδή. Όμως, το πιο σημαντικό είναι να παίξω καλά και να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τη νίκη».

Την εικόνα της ΑΕΚ σε σχέση με τον πρώτο γύρο και αν έχει βελτιωθεί

«Ναι, ανεξάρτητα από τη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε εμάς και την ΑΕΚ, πιστεύω πως αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα κάπως ισορροπημένα. Σίγουρα θα είναι δύσκολο. Γνωρίζουμε λοιπόν πως η ομάδα αυτή θα μας δημιουργήσει εμπόδια, θα μας δημιουργήσει δυσκολίες. Δεν έχει σημασία σε τι κατάσταση βρίσκεται κάθε φορά κάποιος, γιατί αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Για μας, το σημαντικό είναι εμείς να παίξουμε καλά, εμείς να μπορέσουμε να βάλουμε πολλά γκολ και να μην δεχτούμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, θα προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Το ατού στο παιχνίδι της ΑΕΚ

«Σίγουρα είναι μια ομάδα η οποία θα μας δυσκολέψει όπως είπαμε. Είναι μια ομάδα που έχει καλό σύνολο, μια ομάδα που θα παίξει δυνατά, γιατί για αυτούς είναι ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι και έχουμε δει πως είναι βελτιωμένοι στα τελευταία παιχνίδια τους και είμαστε σίγουροι πως την Κυριακή θα περιμένουμε μεγάλη πίεση από τον αντίπαλό μας. Θα προσπαθήσει να μην μας αφήσει να κάνουμε το παιχνίδι μας και εμείς από την άλλη θα πρέπει να είμαστε περισσότερο από αρκετά προετοιμασμένοι για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του αγώνα και να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο για να κερδίσουμε».

Τη ρεβάνς με την Οσμανλισπόρ και αν ο Ολυμπιακός έχει ελπίδες να προκριθεί

«Ναι, σίγουρα έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε. Φυσικά ο αγωνιστικός χώρος δεν θα είναι ο κατάλληλος για να μπορέσουμε να παίξουμε πάρα πολύ καλά, όμως, σε γενικές γραμμές όπως είδαμε, είμαστε ικανοί, έχουμε τις πιθανότητες να κερδίσουμε τον αντίπαλο, γιατί δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να μπορέσουμε να βάλουμε γκολ. Δεν το καταφέραμε, αλλά είμαστε πεπεισμένοι και πιστεύουμε πάρα πολύ στο γεγονός ότι εκεί θα τα καταφέρουμε και ότι έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0