ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ:”Για τον Ολυμπιακό που όλοι ονειρευόμαστε”

Έναν Ολυμπιακό νικητή σε όλα τα επίπεδα και θα οδεύει σε θριάμβους εντός και εκτός των συνόρων, θέλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως τόνισε στην εκδήλωση της ΠΕΦΟ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε πως στόχος των ερυθρόλευκων είναι να βρίσκεται και κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, μέσω της κοινωνικής προσφοράς.o-proedros-tis-pae-olumpiakos-baggelis-marinakis-fotografia-arxeiou

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να απευθύνω έναν χαιρετισμό σε όλα τα μέλη της ΠΕΦΟ που χρόνια τώρα δίνουν τον καλό αγώνα για τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς, φροντίζοντας ο καθένας με τον τρόπο του να γιγαντώνει τον ένδοξο Ολυμπιακό μας.
Ιδιαίτερα δε για τον πρόεδρο της ΠΕΦΟ, τον κύριο Κωνσταντίνο Μπαρμπή, θα ήθελα να τονίσω ότι πέρα από τη λαμπερή του προσωπικότητα και το ασύγκριτο πνεύμα του, παραμένει σταθερά για πολλές δεκαετίες, ένας άνθρωπος που υψώνει την ασπίδα του για να προστατεύσει τον Ολυμπιακό από τους αμέτρητους εχθρούς και χωρίς να γνωρίζει κούραση, μεταλαμπαδεύει στις επόμενες γενιές τις αρχές κι αγνή αγάπη για τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο.
Πρέπει να γνωρίζει και εκείνος από την πλευρά του ότι κάθε κύτταρο του οργανισμού που λέγεται Ολυμπιακός αναγνωρίζει το έργο του, την προσφορά του και το γεγονός ότι είναι μεγάλη μας χαρά που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για το μεγαλείο του Ολυμπιακού.
Για τον Ολυμπιακό που όλοι ονειρευόμαστε και ζούμε σε μεγάλο βαθμό. Έναν Ολυμπιακό νικητή σε όλα τα επίπεδα. Με θριάμβους μέσα στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης, αλλά και έξω από αυτά, με την κοινωνική προσφορά που αρμόζει στο μέγεθος του συλλόγου και με το να είναι πάντα δίπλα στον άνθρωπο που έχει ανάγκη, ανταποδίδοντας έτσι την τεράστια αγάπη που δέχεται από τον κόσμο. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0