Μανθάτης: «Να μιλήσω με τον Ολυμπιακό για το μέλλον μου»

Για την παρουσία του στην Κύπρο και την Ανόρθωση, αλλά και για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, μίλησε ο Γιώργος Μανθάτης!

Ο άσος του Θρύλου, που αγωνίζεται με δανεισμό στην κυπριακή ομάδα, δήλωσε:

«Η Κύπρος και η Ελλάδα πάνε… χέρι-χέρι, δεν κάνουμε και εμείς προπονήσεις και ψάχνουμε λύση για να ξεκινήσουμε προπονήσεις σε μικρά γκρουπ. Η χώρα εδώ είναι πιο μικρή και ίσως έπρεπε να δράσουμε πιο δραστικά και πιο γρήγορα. Φοβούνται το Πάσχα και στην Κύπρο και δεν θέλουν να ρισκάρουν να βγούμε έξω.

Μιλάμε κάθε ημέρα με τους γυμναστές για να βγάζουμε το πρόγραμμα ασκήσεων μας… Βγαίνει ένα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ένα πρόγραμμα εκγύμνασης… Οι περισσότεροι στον χώρο του ποδοσφαίρου στην Κύπρο θέλουμε να ολοκληρωθεί η σεζόν και να βγει ο πρωταθλητής μέσα στο γήπεδο. Εμείς δεν έχουμε κάποια επαφή για μείωση συμβολαίων σε εμάς…

Εμένα το συμβόλαιο μου λήγει τον Μάιο και με τον Ολυμπιακό έχω συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Ανόρθωση και μου αρέσει ιδιαίτερα το πρωτάθλημα στην Κύπρο. Πρώτα θα πρέπει να μιλήσω με τον Ολυμπιακό και μετά να αποφασίσω. Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι ένας πολύ καλός προπονητής με νοοτροπία νικητή που το περνάει αυτό και σε εμάς τους παίκτες…».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0