Καμαρά: «Χάρη στον Ολυμπιακό με ξέρουν στο εξωτερικό»

Ο Μαντί Καμαρά ήταν ο MVP του Ολυμπιακού, στο ματς με τον Άρη στον Ναό. Και αυτό, διότι σημείωσε δύο γκολ, για πρώτη φορά στην καριέρα του! Ο διεθνής μέσος από τη Γουινέα, λοιπόν, εξέφρασε για μία ακόμα φορά την ευγνωμοσύνη του στον Θρύλο. Τόνισε, δηλαδή, ότι χάρη στον σύλλογο του Πειραιά γνωρίζουν το όνομά του στο εξωτερικό!

Αρχικά, δήλωσε: «Είναι η πρώτη φορά που ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σκοράρω δύο φορές σε ένα παιχνίδι».

Για του αν του ταιριάζει ο πιο επιθετικός ρόλος, είπε: «Είναι μία θέση που παίζω από παιδί. Νιώθω καλά σε αυτή τη θέση και νομίζω ότι μου ταιριάζει».

Για τη σκληρή δουλειά που έκανε στο διάστημα της καραντίνας, υπογράμμισε: «Είμαστε επαγγελματίες και αυτό έπρεπε να κάνουμε. Έπρεπε να δουλεύουμε πολύ γιατί έτσι μπορείς να διατηρηθείς σε καλή κατάσταση και να διατηρήσεις τη θέση σου».

Για τη βαθμολογική διαφορά του Θρύλου, δήλωσε: «Αυτό που κάνουν οι μεγάλες ομάδες είναι να μην κοιτάζουν τι κάνουν οι αντίπαλοι. Εμείς κοιτάμε τι κάνουμε εμείς! Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε τη νίκη σε κάθε ματς».

Για το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες του εξωτερικού και πως καταφέρνει να μένει συγκεντρωμένος, ανέφερε: «Αυτό που θέλω είναι να κερδίσω τον τίτλο με τον Ολυμπιακό. Είμαι εδώ και σκέφτομαι μόνο αυτό. Ο Ολυμπιακός μου έχει προσφέρει πολλά και θέλω να τον βοηθήσω. Χάρη στον Ολυμπιακό γνωρίζουν το όνομα μου στο εξωτερικό».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0