Και το βράδυ το βραδάκι…!!!! Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ 21:30

Ο Ολυμπιακός παίζει σήμερα στο Φάληρο με την Μπασακσεχίρ στις 21:30(liVE Ns,Redvoice.gr),και θέλει να κρατήσει το αποτέλεσμα που πήρε στον πρώτο αγώνα το 0-1 με το γκολ του Μασούρα και να πάρει την πρόκριση για τα Play Off της διοργανώσεις.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος 

Ο Ολυμπιακός θα έχει στο Πλευρό του και τον κόσμο του καθώς το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο όπως είναι λογικό.

Ο Πέδρο  Μάρτινς όλο αυτό το διάστημα από το διπλό στην Πόλη, και μετά κρατάει τους παίχτες του Ολυμπιακού σε χαμηλό τέμπο, λέγοντας τους ότι δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα και μένει ακόμα ένα ημίχρονο.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο γήπεδό τους αποκτούν άλλη δυναμική, με τα… πόδια να βγάζουν «φτερά», ιδίως στο ξεκίνημα της αναμέτρησης από την τρομερή ώθηση που δίνουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού .

Αυτό, λοιπόν, είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, σημειώνοντας ένα γρήγορο γκολ, το οποίο σαφέστατα θα κάνει πιο εύκολο το έργο τους ενόψει της συνέχειας. Κάτι το οποίο είχε τονίσει και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου ματς ο Γιώργος Μασούρας, υπογραμμίζοντας ότι κυρίως στα πρώτα λεπτά με την Πλζεν, ομάδα και κόσμος έγιναν ένα και έπαιζαν μαζί κόντρα στους Τσέχους!

Αυτό λοιπόν που θα κινηγήσει ο Ολυμπιακός θα είναι το γκολ νωρίς που θα κάνει ποιο εύκολο το έργο του.

Και μετά… ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΎ ΤΟ ΒΡΑΔΆΚΙ ΌΤΑΝ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΊ Ο ΠΕΙΡΑΊΑΣ ΘΑ ΚΑΕΊ

Share and Enjoy !

0Shares
0 0