Και το Σάββατο (10/8) η διάθεση και παραλαβή των διαρκείας…

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας στον Ολυμπιακό, με τον κόσμο του Θρύλου να οφείλει να βιαστεί αν θέλει να πάρει και εκείνος θέση στην κερκίδα, αφού πλέον απομένουν ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι ΓΑΥΡΟΙ θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους και το Σάββατο (10/08), όπως έκανε γνωστό με ενημέρωσή της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, οι φίλοι των Πειραιωτών θα έχουν τη δυνατότητα το Σάββατο (10:00-15:00) να αγοράσουν ένα από τα εναπομείναντα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και να τα παραλάβουν όσοι ήδη τα έχουν κλείσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Υπενθυμίζουμε, ότι το sold out βρίσκεται πολύ κοντά και θα πρέπει οι φίλοι του Θρύλου να τρέξουν να προλάβουν.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων»:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες τους, ότι το Σάββατο 10/8 (10:00 – 15:00) θα συνεχιστεί η παράδοση εισιτηρίων διαρκείας, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», (Είσοδος VIP).

Ακόμα το τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας θα είναι ανοικτό τις ίδιες ώρες για όσους φιλάθλους θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.

Επίσης από Δευτέρα 12/8 και καθημερινά (10.00 – 18.00), συνεχίζονται οι πωλήσεις και οι παραλαβές των Εισιτηρίων Διαρκείας.

Τέλος οι πωλήσεις συνεχίζονται και μέσω internet στο www.olympiacos.org.

Τηλ. πληροφοριών: 2104800920».

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0