Ιντέγε : “Χωρίς την ομάδα δεν είμαι κάτι…”

Ιντέγε : “Χωρίς την ομάδα δεν είμαι κάτι…”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιντέγε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA

ideye

Μπράουν Ιντέγε

-Για το χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στην Βέροια: «Είμαι ευγνώμων προς το Θεό που συνέβη αυτό. Ήταν το πρώτο μου χατ τρικ στην καριέρα μου. Φυσικά αυτό είναι ένα αποτέλεσμα δουλειάς όλης της ομάδας. Όλη η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ απόψε για να γίνει αυτό το χατ τρικ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα που ήταν κοντά μου και βοήθησαν να πετύχω αυτό το σπουδαίο πράγμα».

-Για την ομαδική του συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο και το κατά πόσο θα έπρεπε να παίζει περισσότερο για το γκολ: «Αυτό δεν είναι κάτι το οποίο είναι πιθανό να συμβεί. Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Πάνω από όλους βρίσκεται η ομάδα και αυτό το πιστεύω και μέσα μου. Στο τέλος της ημέρας αυτό είναι που μετράει. Να έχει τα αποτελέσματα που θέλει η ομάδα, οπότε δεν νομίζω να μπορεί να αλλάξει αυτό. Και εγώ και όλοι συνεχίζουμε να παίζουμε για την ομάδα».

-Για τον «ανταγωνισμό» που θα υπάρξει στην επιθετική γραμμή, μετά την έλευση του Όσκαρ Καρντόσο στον Ολυμπιακό: «Αυτός ο ανταγωνισμός υπάρχει παντού. Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Ο Όσκαρ Καρντόσο ήρθε εδώ για να βοηθήσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Να την βοηθήσει επιθετικά, να την βοηθήσει τακτικά, να την βοηθήσει γενικά στο παιχνίδι της. Να γίνει καλύτερη σε όλους τους τομείς. Είμαι βέβαιος πως είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και θέλω να του ευχηθώ τα καλύτερα. Χαίρομαι που είναι εδώ και νομίζω ότι όταν θα έρθει και εκείνη η ώρα να βρίσκει και εκείνος τα δίχτυα για τον Ολυμπιακό, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα συνολικά».

-Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βέροιας και την αρχή του πρωταθλήματος μετά τα ευρωπαϊκά ματς: «Όλες οι ομάδες έχουν δύσκολες στιγμές στην πορεία τους. Και εμείς είχαμε δύσκολες στιγμές μέσα στο καλοκαίρι. Όμως αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αυτή τη στιγμή έχουμε δικαίωμα να είμαστε χαρούμενοι και σίγουρα απολαμβάνουμε αυτή τη χαρά. Περάσαμε όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζήσαμε το καλοκαίρι μαζί, σαν ομάδα, όποιες και αν ήταν αυτές. Έτσι ανταποκριθήκαμε, έτσι τις ζήσαμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αυτή τη στιγμή έχουμε την δυνατότητα να είμαστε χαρούμενοι».

-Για τα παιδιά του: «Αγαπούν πάρα πολύ το ποδόσφαιρο. Θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και μου το δείχνουν διαρκώς. Φυσικά θα τα υποστηρίξω, μπορεί να γίνω και ατζέντης τους, έτσι ώστε να πετύχουν τους στόχους τους».

-Για τον ενδιαφέρει ο τίτλος του πρώτου σκόρερ: «Φυσικά και το σκέφτομαι. Κάθε επιθετικός στην δουλειά του σκέφτεται πως θα πετύχει τα περισσότερα γκολ, πως θα βγει πρώτος σκόρερ. Όμως δεν θα σταματήσω να βάζω πιο πάνω την ομάδα. Χωρίς την ομάδα δεν είμαι κάτι, δεν μπορώ να πάρω την μπάλα από τον τερματοφύλακα και να δώσω ασίστ στον εαυτό μου για να σκοράρω. Υπάρχουν οι συμπαίκτες στον αγωνιστικό χώρο , οι οποίο μου δίνουν τις πάσες για να σκοράρω. Φυσικά όπως είπα το σκέφτομαι αλλά πάνω από όλα θα παραμείνει η ομάδα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0