Οικογενειακό γεύμα στο Μικρολίμανο

Οικογενειακό γεύμα στο Μικρολίμανο

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού μας γευμάτισε ως οικογένεια το μεσημέρι της Τρίτης.

gmat3232

Οι καθημερινές αγωνιστικές υποχρεώσεις (αγώνες, προπονήσεις κλπ.) στερούν πολλές φορές από τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας τη δυνατότητα να βρουν λίγο χρόνο χαλάρωσης μαζί και να συζητήσουν, να αναπτύξουν ιδέες και απόψεις και εν γένει να έρθουν ακόμη πιο «κοντά» ο ένας με τον άλλο. Το μεσημέρι της Τρίτης οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να κάνουν ακριβώς αυτό.

mikrolimano_1

Μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης (10:00 στο Ρέντη, όπως κάθε μέρα) οι παίκτες, ο κ. Περέιρα, το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο, οι αναλυτές, οι γυμναστές και οι φροντιστές της ομάδας μας, συνοδευόμενοι από τον Αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Σάββα Θεοδωρίδη, τον κ. Πιερ Ισά, τον κ. Δουρέκα και τον Διευθυντή Επικοινωνίας κ. Καραπαπά, μετέβησαν σε εστιατόριο στο Μικρολίμανο, όπου και γευμάτισαν.

gmat3227

Σε -σύνηθες για την ομάδα μας- οικογενειακό κλίμα, οι ποδοσφαιριστές είχαν τη δυνατότητα να κουβεντιάσουν μεταξύ τους για πολλά ζητήματα του Θρύλου. Πιο σημαντικό, φυσικά, ο επικείμενος τελικός Κυπέλλου με την Ξάνθη, το οποίο δεν γινόταν να… λησμονηθεί. Δεν έμειναν μόνο εκεί όμως, ενώ, απολαμβάνοντας την ηρεμία της περίστασης, μπόρεσαν εντέλει να αφήσουν -για πολύ λίγο είναι η αλήθεια- στην άκρη τα αγωνιστικά θέματα.

gmat3164

Το πρόγραμμα μέχρι το Σάββατο είναι εξοντωτικό με διαρκείς προπονήσεις και υποχρεώσεις προς τον Τύπο και η σημερινή αυτή «όαση» έδωσε τη δυνατότητα στους «ερυθρόλευκους» να «καθαρίσουν» για λίγο τη σκέψη τους και να έρθουν ακόμη πιο κοντά! Πλέον, το βλέμμα στρέφεται προς το τρόπαιο του Κυπέλλου, το οποίο άπαντες στον Θρύλο θέλουν να φέρουν στον Πειραιά, μαζί με εκείνο του Πρωταθλήματος!

gmat3220

Δείτε το video του Olympiacos TV:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0