ΗΓΕΤΗΣ-ΘΡΥΛΟΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρωί της Δευτέρας, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Κάθε άλλο, ο ηγέτης του Θρύλου, έδειξε το αύριο!

Το πως θα πορευθεί ο σύλλογος, με τα μηνύματά του να περνούν στους ποδοσφαιριστές που δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους, γι’ αυτά που άκουσαν. Φυσικά, πάνω από όλα, υπάρχει το ανθρώπινο ενδιαφέρον. Η ανάλυση του προβλήματος που αντιμετώπισε με τον κορονοϊό και το ενδιαφέρον για τους «ερυθρόλευκους» και τις οικογένειές τους, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητους τους παίκτες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την παρουσία του στο Ρέντη, ανέδειξε το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό. Την ώρα που επενδυτές (και… καλά) άλλων ομάδων φοβούνται να εμφανιστούν μπροστά στους ποδοσφαιριστές τους, ο ηγέτης του Θρύλου ήταν εκεί, δίνοντας λύσεις σε όλα.

Έβαλε τη γραμμή για τους στόχους του Ολυμπιακού στη δύσκολη συνέχεια, ζητώντας την κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Την πιστεύει και εννοείται πως για το ματς με την Γουλβς θα μιλήσει και όταν έρθει εκείνη η ώρα. Θα έχουν άλλωστε ολοκληρωθεί οι στόχοι εντός των συνόρων, με την κατάκτηση του νταμπλ από τον Θρύλο!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από όσα άκουσαν από τον ηγέτη του Θρύλου και έτσι, αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά πως αυτός ο σύλλογος λειτουργεί ως ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Είναι ΕΝΑ, είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ των ΣΤΟΧΩΝ με γνώμονα φυσικά τέτοια εποχή, την υγεία όλων! Γι’ αυτό και οι απαραίτητες συστάσεις και για την καλή ζωή από την πλευρά των ποδοσφαιριστών.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0