Η επιθυμία και οι «Σειρήνες»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τονίσει πολλάκις ότι εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δουλεύει καλά εδώ, έχει αποτελέσματα, έχει πρόοδο, βλέπει τον Σύλλογο να τον εκτιμά, τους οπαδούς να τον αγαπούν, την ομάδα να πηγαίνει μπροστά… Στοιχεία, αν μη τι άλλο, θετικά, για τον ίδιο, αλλά και για τον Ολυμπιακό.

Πολλά φορές ο ίδιος ο Πορτογάλος έχει τονίσει ότι εάν κάπου είναι καλά, δεν σκέφτεται καθόλου το να φύγει. Πράγμα που σημαίνει, αυτομάτως, ότι η προτεραιότητά του παραμένει ο Ολυμπιακός. Μένει να φανεί εάν αυτό θα οδηγήσει σε ανανέωση του συμβολαίου του. Και από τον Ολυμπιακό, φυσικά, η πρόθεση υπάρχει.

Την ίδια ώρα, οι Ρώσοι της Λοκομοτίβ καραδοκούν για να κάνουν δικό τους τον Μαρτίνς και να του δώσουν τα ηνία της ομάδας. Τα οικονομικά δεδομένα, στο ρωσικό πρωτάθλημα εν γένει, είναι πολύ πιο πάνω, σε σχέση με τη Super League, αυτό όμως δεν σημαίνει αυτομάτως, ότι ο Μαρτίνς θα πάει εκεί όπου του δίνουν περισσότερα. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο, σε τέτοιες αποφάσεις. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, διακρίνεται στην Ευρώπη και ο Μαρτίνς, σαφέστατα, δεν έχει μόνο το οικονομικό να σκεφτεί…

Η ουσία είναι ότι η διάθεση υπάρχει. Και από τον Ολυμπιακό και από τον Μαρτίνς. Μένει να φανεί εάν και πότε θα μετουσιωθεί σε πράξη και εάν και πότε θα μπουν και οι υπογραφές, για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0