Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών : Σαλίνο και Χάρα

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών : Σαλίνο και Χάρα

Διαβάστε τις δηλώσεις των παικτών μας μετά την αναμέτρηση με τον Πλατανιά Χανίων.

1245795

Λεάντρο Σαλίνο

«Είμαι λίγο απογοητευμένος από τον τρόπο που μπήκε η ομάδα στο παιχνίδι. Ήμασταν λίγο νωθροί στην αρχή, δεχτήκαμε ένα γκολ, αλλά πιστεύω πως στο δεύτερο ημίχρονο δυναμώσαμε, κάναμε πολλές ευκαιρίες για να βάλουμε κάποιο γκολ, προσπαθήσαμε πάρα πολύ και καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία. Από εδώ και πέρα, για λίγες μέρες, πρέπει να ξεκουραστούμε και μετά πολύ δυνατά να προετοιμαστούμε, όσο καλύτερα γίνεται, για τον τελικό του Κυπέλλου και να τελειώσουμε την χρονιά κερδίζοντας και το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα».

Είσαι αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να ανταπεξέλθει στον τελικό, που είναι μετά από δύο εβδομάδες;

«Φυσικά και το πιστεύω, με όλο τον σεβασμό απέναντι στην Ξάνθη και σε όλες τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα, έχει αποδείξει πως έχει την δυνατότητα να κερδίσει αυτόν τον τελικό. Η Ξάνθη είναι μία πολύ καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές, όμως εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός και πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε και να πάρουμε και το Κύπελλο».

Κλείνοντας θα θέλαμε έναν απολογισμό της χρονιάς για την ομάδα και εσένα.

«Ό,τι και να σκεφτώ για τα προηγούμενα παιχνίδια, ο τελικός του Κυπέλλου είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Έχουμε σεβασμό απέναντι στην Ξάνθη, πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, αυτό το παιχνίδι σκεφτόμαστε τώρα και θέλουμε να πάμε να το κερδίσουμε».

Φράνκο Χάρα

Για το ματς με τον Πλατανιά:

«Πιστεύω πως η ομάδα σε κάθε σημείο του αγώνα προσπαθούσε να βάλει το γκολ. Να πετύχει κάποιο τέρμα. Είχαμε πολλές καθαρές ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ, τελικά δεν τα καταφέραμε νωρίτερα να το πετύχουμε. Το σημαντικό όμως είναι ότι δεν φεύγουμε από εδώ με άδεια χέρια, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τουλάχιστον ένα βαθμό».

Για τον τελικό του Κυπέλλου:

«Πιστεύω πως όλη η ομάδα, παίκτες και προπονητές, είναι προετοιμασμένοι ψυχολογικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλοι λοιπόν ξέρουμε με τι ψυχολογία πρέπει να φτάσει η ομάδα μας στον τελικό. Όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, γιατί είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε την νίκη και να τελειώσουμε αυτή την χρονιά, εκπληρώνοντας ακόμα ένα στόχο μας, που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου».

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό και για την επόμενη χρονιά:

«Αυτή τη στιγμή, αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να κερδίσουμε το Κύπελλο, όπως κάναμε και με το πρωτάθλημα. Να εκπληρώσουμε τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή. Μετά διακοπές και μετά με πολύ όρεξη να επανέλθω».  

Share and Enjoy !

0Shares
0 0