Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών : Μήτρογλου – Εντινγκά

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών : Μήτρογλου – Εντινγκά

Διαβάστε τις δηλώσεις των παικτών μας μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

1183931

Κώστας Μήτρογλου:
Για τον αγώνα είπε: «Ο Πανιώνιος έπαιξε καλά. Εμείς βάλαμε όμως τα γκολ και για αυτό κερδίσαμε».
Για τον Αμπιντάλ: «Είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Φαίνεται η ποιότητά του και στην προπόνηση. Χάρηκα που έπαιξα μαζί του. Εμείς όμως τώρα προχωράμε. Δεν ξέρω τι θα κάνει, αλλά εμείς σαν ομάδα πρέπει να κοιτάξουμε τους στόχους μας».
Για το παιχνίδι με την Καλλονή: «Είναι δύσκολο ματς. Πρέπει να το κερδίσουμε για να πάμε με την ησυχία μας στις διακοπές και να γυρίσουμε πιο δυνατοί».
Για τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω θα γυρίσουμε. Δεν θέλω να πω κάτι ακόμα. Είναι μεγάλη η χρονιά. Αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν θέλω να πω τι θα γίνει στο τέλος. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε κάθε παιχνίδι». 
Ντελβίν Εντινγκά:
«Ήταν μία πολύ σημαντική και αρκετά δύσκολη νίκη. Το σημαντικό είναι ότι δεν δεχτήκαμε γκολ, γεγονός που μας έδωσε αυτοπεποίθηση να βγούμε μπροστά και να φτάσουμε στη νίκη».
Για τον Αμπιντάλ: «Ήταν σημαντικό και για τον ίδιο τον Ερίκ. Σήμερα δώσαμε τα πάντα όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για τους εαυτούς μας και για εκείνον. Χαίρομαι που ο ίδιος έδειξε να το απολαμβάνει. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι και θα κάνουμε ξανά το ίδιο. Μας προβληματίζει λιγάκι ο τραυματισμός του Μποτία γιατί θέλουμε όλοι οι παίκτες να είναι μαζί μας και να είναι καλά».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0