Φουλάρει για τις επόμενες κινήσεις με Μπεργκ, Σεμέδο και όχι μόνο!

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για τα καλά προκειμένου να κλείσει τα επόμενα ανοιχτά του μέτωπα. Οι Μπεργκ και Σεμέδο παραμένουν δύο εκ των βασικών προτεραιοτήτων του για επίθεση και άμυνα. Παραμένουν κοντά σε τελικό deal οι Μπρούνο και Ματέο Γκαρσία.

Οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει αρκετά θέματά τους εδώ και μέρες και σε όλες τις γραμμές που θέλει παίκτες. Στην επίθεση μία από τις βασικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού παραμένει ο Μάρκους Μπεργκ, εξακολουθώντας να έχει τις σημαντικές πιθανότητές του για την τελική συμφωνία. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως η… απόσταση που υπήρχε ήταν για την χρονική διάρκεια του συμβολαίου με τους Πειραιώτες να δίνουν 2+1 και τον έμπειρο άσο να θέλει τριετές. Εκτός από τον Μπεργκ υπάρχει για το κέντρο της άμυνας η περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο, την οποία οι ερυθρόλευκοι εκτιμάται πως μπορεί να κλείσουν και τυπικά ακόμα και μες στην τρέχουσα εβδομάδα.

Επιπλέον σχετικά με άλλα θέματα: ο Μπρούνο αλλά και ο Ματέο Γκαρσία συνεχίζουν να είναι κοντά σε τελικό deal. Ο Αργεντίνος για να μείνει στο ρόστερ και ο Βραζιλιάνος για να αξιολογηθεί και μετά να ληφθούν οι όποιες επόμενες αποφάσεις.

Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1360348/olympiakos-foylarei-gia-tis-epomenes-kiniseis-me-mpergk-semedo-kai-ohi-mono