Φορτούνης: “Ευχαριστήσαμε τον κόσμο”

Καταπληκτικό παιχνίδι έκανε σήμερα ο Κώστας Φορτούνης. Ο Έλληνας μέσος, όμως, κρατάει χαμηλά το κεφάλι και είναι προσγειωμένος, γνωρίζοντας πως η σκληρή δουλειά φέρνει αυτά τα αποτελέσματα.

1296157

Ο ίδιος, μιλώντας στην κάμερα της Nova, τόνισε πως οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες και πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να ευχαριστήσει τον κόσμο του.

«Το πρώτο παιχνίδι, όλα τα πρώτα, κρύβουν παγίδες. Είδαμε ότι στην αρχή δυσκολευτήκαμε να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα, είχαμε καλή κυκλοφορία, υπομονή, αυτό που μας ζητάει ο προπονητής. Σκοράραμε και πετύχαμε πολύ καλή νίκη και ευχαριστήσαμε τον κόσμο. Αυτό δουλέψαμε σε όλη την προετοιμασία, αυτό το ποδόσφαιρο ξέρουμε να παίζουμε, όλες οι ομάδες έρχονται και παίζουν πίσω, πρέπει να διασπάμε την άμυνά τους. Όταν το κάνουμε και ανοίγουμε το σκορ, τα πάντα γίνονται πιο εύκολα».

Για το γκολ που έβαλε:

«Έκανε μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια ο Τζίμι, έχει πολύ καλό πόδι, πήρα καλό κοντρόλ μπροστά και πλάσαρα».

Για τον Μάρκο Σίλβα:

«Ο κάθε προπονητής έχει τα δικά του στοιχεία που θέλει να περάσει. Ο Ολυμπιακός έπαιξε παιχνίδι από τα πλάγια, δεν μας άφησε ο Πανιώνιος να παίξουμε από το κέντρο. Ο προπονητής, μας ζητάει να παίζουμε γρήγορα, να πρεσάρουμε πολύ καλά και ψηλά. Είδαμε ότι πολλές φορές κλέψαμε την μπάλα ψηλά αι αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε επιθέσεις και να παίρνουμε την μπάλα δικιά μας.

Μέσα από την κυκλοφορία θέλουμε να βγάλουμε καλές φάσεις να τις τελειώσουμε. Ψάχνουμε την κατάλληλη λύση, μερικές δεν μας βγαίνει. Είχαμε την ευκαιρία να απειλήσουμε πιο πολλές φορές, ακόμα είναι νωρίς. Έχουν έρθει καινούργιοι παίκτες, πρέπει να βγάλουμε τους αυτοματισμούς που θέλει ο προπονητής και αυτό θα γίνει μέσα από τις προπονήσεις.

Έχουν έρθει πολλοί καινούργιοι, πρέπει να μπουν στο κλίμα, είναι τελείως διαφορετικά τα φιλικά από το πρωτάθλημα. Στα φιλικά βρίσκαμε χώρους, τώρα δεν συμβαίνει αυτό. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Για την Εθνική Ελλάδας:

«Είναι άλλο κεφάλαιο. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Θέλουμε εμείς και όλος ο κόσμος να πάμε ακόμα καλύτερα, είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Να αντιστρέψουμε το κλίμα και αυτό θα γίνει με δουλειά και υπομονή».

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0