Ερνάνι : «Δείχνουμε γιατί ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής»

Ερνάνι : «Δείχνουμε γιατί ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής»

Χαρούμενος με τα πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα δήλωσε ο Ερνάνι στην κάμερα της Nova, επισημαίνοντας πως ο Ολυμπιακός έχει λόγο να συνεχίσει με νίκες.

ernani

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τα πρώτα γκολ στο πρωτάθλημα. Το είχα κάνει στο Κύπελλο, είμαι χαρούμενος που το έκανα και στο πρωτάθλημα, αφιερώνω τα γκολ στην ομάδα.

Από τότε που κατακτήσαμε και μαθηματικό τον τίτλο, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε το ίδιο, με νίκες. Είμαι χαρούμενος που το καταφέρνουμε», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος εξτρέμ.

Για το μέλλον του και αν θέλει να μείνει: «Περιμένω να τελειώσει πρώτα η χρονιά. Να πάνε όλα καλά και μετά το τέλος θα αρχίσω να σκέφτομαι. Θέλω να δουλεύω καλά, να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά και να δείξει ο Ολυμπιακός γιατί είναι πρωταθλητής».

Για τον εαυτό του: «Η χρονιά ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, αλλά δεν ξεκίνησα καλά. Δυσκολεύτηκα πολύ να προσαρμοστώ. Θέλω να τελειώσω καλά τη σεζόν. Δεν πηγαίνουν πάντα καλά τα πράγματα. Πρέπει να συνδυάζεις τύχη με ικανότητα, δεν αρκεί να είσαι μόνο ένας καλός παίκτης».

Για τον Φορτούνη και το αν μπορεί να γίνει ο ηγέτης του Ολυμπιακού: Ναι το πιστεύω. Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, με μεγάλη αντίληψη του παιχνιδιού και αν συνεχίσει θα γίνει ο ηγέτης της ομάδας. Οι παίκτες δουλεύουν για να βελτιώνονται. Θέλουμε πάντα να δίνουμε μία καλή εικόνα στους φιλάθλους».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0