ΕΠΟ κατά ΣΚΑΪ

ΕΠΟ κατά ΣΚΑΪ

Εξέδωσε «σκληρή» ανακοίνωση για τη γνωστή εκπομπή…

EPO

«Σκληρή» ανακοίνωση κατά του ΣΚΑΪ και της εκπομπής «Η Δίκη» εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τονίζοντας πως τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη. Αναλυτικά: «Η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ «Η Δίκη» ξεπέρασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 21.10.2014 ακόμη και τα δικά της απύθμενα όρια κατασκευών.

Στην απελπισμένη προσπάθειά της να αναδείξει δήθεν εμπλοκή στελεχών της Ε.Π.Ο. σε εκλογές για την ανάδειξη διοικήσεων σε Ενώσεις – Μέλη της έφτασε μέχρι την απόλυτη εξαχρείωση.

Βάφτισε την τακτική επιχορήγηση, που η Ε.Π.Ο. από ίδια έσοδα κατανέμει στα Μέλη της, «επιχείρηση εξαγοράς ψήφων», την ώρα που «το ποσό της εξαγοράς» κατατέθηκε επισήμως και νομιμότατα στον επίσημο λογαριασμό της Ένωσης Δωδεκανήσου με ταυτόχρονη ενημέρωση της διοίκησης για την κατάθεση.

Με λογικές ακροβασίες του στυλ «πήγες και είπες κι έλεγες πως πήγα και είπα κι έλεγα ότι κάποιος πήγε και είπε και έλεγε…» επιχειρεί να εμπλέξει την Ομοσπονδία σε δήθεν απόπειρα χρηματισμού ανθρώπων της τοπικής ποδοσφαιρικής οικογένειας στις εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης στην Ε.Π.Σ. Δράμας.

Οι καθ’ έξιν και κατ΄ επάγγελμα ξεδιάντροποι ψεύτες της εκπομπής θα πάρουν κι επίσημα τις απαντήσεις τους από την ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, στις αίθουσες της οποίας όχι μόνο θα λάμψει η πλήρης αλήθεια, αλλά θα συντριβούν, για μια ακόμη φορά, οι αθλιότητές τους».

Πηγή : http://www.gavros.gr/article/83079/epo-kata-skau/

———————————————————————————————————————————————————–

Υ.Γ. : Άλλη μία είδηση που ξεφεύγει από το sport-fm!

Η αντικειμενικότητα σε όλο της το μεγαλείο!

Γιάννη ο κόσμος δεν είναι χαζός! Μην εκτίθεσαι έτσι ανεπανόρθωτα!

Δεύτερο λάθος μετά την είδηση για την εγγύηση της ΕΠΟ για την επιστροφή της ομαδούλας από το Εστορίλ!!!

Κλικ στην εικόνα για όποιον δεν είχε δει το θέμα!!!

10527699_645412848912131_4312217572104185050_n

Share and Enjoy !

0Shares
0 0