Εντυπωσιάζουν οι αριθμοί του Θρύλου στην… εποχή Μαρτίνς!

Μεγάλος «ντόρος» γίνεται το τελευταίο διάστημα στην Πορτογαλία και φυσικά και στη χώρα μας με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει καταφέρει να «φτιάξει» μία εξαιρετική ομάδα, κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να κερδίσει την αναγνώριση από τους συμπατριώτες του. Και όχι άδικα, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και μέσα από τους αριθμούς του στον Θρύλο, οι οποίοι πραγματικά εντυπωσιάζουν.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς έχουν πανηγυρίσει 41 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις σε 57 ματς, έχοντας 9 ισοπαλίες και μόλις 7 ήττες. Και επαναλαμβάνουμε όλα αυτά σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Σε αυτά τα 57 παιχνίδια οι Πειραιώτες έχουν καταφέρει να σημειώσουν 121 τέρματα!!! Κάτι το οποίο φυσικά τα λέει όλα για την εξαιρετική επιθετική λειτουργία της ομάδας, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν κάποια προβλήματα την περυσινή σεζόν, κυρίως λόγω της αναποτελεσματικότητας, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δημιουργούσαν σχεδόν πάντα πολλές και καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός υπό την τεχνική ηγεσία του Μαρτίνς έχει δεχτεί στα μετόπισθεν 36 γκολ και μόλις 1 τη φετινή σεζόν…

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά στον Ολυμπιακό, έχοντας κερδίσει έτσι την αναγνώριση από τους συμπατριώτες του, αλλά και από τον κόσμο του Θρύλου, ο οποίος έχει αρχίσει να φωνάζει ρυθμικά από τις εξέδρες του Ναού τη φετινή σεζόν το όνομά του.

Πηγή Gavros.gr