«Ευκαιρία για την καριέρα του Γκεβόργκ»

«Ευκαιρία για την καριέρα του Γκεβόργκ»

Πολύ ικανοποιημένος είναι ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, όπως εξήγησε ο ατζέντης του Τιγκράν Μιρτσκιάν στην αρμενική ιστοσελίδα «armfootball.com».

kevorg

Μάλιστα, σταμάτησε τις συζητήσεις με ρώσικη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στο μεγάλο Λιμάνι και φυσικά σε αυτή μετακίνηση έπαιξε σημαντικό ρόλο ο γνωστός μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο ατζέντης του Αρμένιου εξτρέμ των Πειραιωτών…

Για το γεγονός πως μία εβδομάδα πριν ήταν κοντά σε συμφωνία με ομάδα από την Ρωσία:«Ναι. Υπήρξε μία κατ’ αρχήν συμφωνία αλλά έμεναν κάποιες λεπτομέρειες και εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσουμε. Όλα άλλαξαν μόλις ήρθε πρόταση από τον Ολυμπιακό. Αμέσως ο Γκεβόργκ είπε φυσικά και θα πάω στον Ολυμπιακό».

Για τις γερμανικές… σειρήνες για τον παίκτη: «Από τον Ολυμπιακό είχαμε μία ξεκάθαρη και πολύ καλή προσφορά. Από την Γερμανία δεν είχαμε κάτι επίσημο. Ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Γκεβόργκ μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο παίκτης έκρινε πως από κάθε πλευρά μία τέτοια μεταγραφή θα ήταν ότι ότι πιο ιδανικό για αυτόν».

Για τον ρόλο του Μίνο Ραϊόλα: «Δεν θα ήταν σωστό να μπούμε σε πιο πολλές λεπτομέρειες όμως ο Μίνο είχε μεγάλο και σημαντικό ρόλο στην υπόθεση. Είναι ένας μάνατζερ πολύ σοβαρός και οργανωτικός που δουλεύει σε πολύ υψηλό επίπεδο και με ομάδες του βεληνεκούς του Ολυμπιακού. Όλα έγιναν γρήγορα, ο παίκτης πέρασε τις εξετάσεις και υπογράψαμε συμβόλαιο 3 ετών.

Είμαστε ευγνώμονες στον Μίνο για όλα όσα προσέφερε για να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή. Τώρα όλα εξαρτώνται από τον Γκεβόργκ. Του εύχομαι καλή επιτυχία και πολλές νίκες με τον Ολυμπιακό. Πηγαίνει σε έναν μεγάλο σύλλογο που παίζει στην Ευρώπη. Σε μία ομάδα με πολλές προοπτικές όπου με τις ικανότητές του μπορεί να φτάσει ιδιαίτερα ψηλά».

Για τις συνθήκες που παρέχει ο Ολυμπιακός: «Είναι εξαιρετικές. Οι δύο πλευρές είναι πολύ ευχαριστημένες από την συμφωνία. Ο Γκεβόργκ είδε όλες τις εγκαταστάσεις και έμεινε κατενθουσιασμένος. Πλέον είναι μέλος μίας μεγάλης ελληνικής ομάδας».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0