Δυσαρέσκεια για τη μη μετακίνηση οπαδών με Τύρναβο

Δυσαρέσκεια για τη μη μετακίνηση οπαδών με Τύρναβο

Την έντονη δυσαρέσκειά της για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Τύρναβο εξέφρασε η πειραϊκή ΠΑΕ με ανακοίνωσή της.

osfp-simaies

Αναλυτικά:

«Για μια ακόμα φορά η Πολιτεία και οι εκπρόσωποι της φέρονται με εχθρότητα στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε ό,τι αφορά στις μετακινήσεις φιλάθλων.

Υπαίτιοι για αυτή τη νέα απαγόρευση είναι δυο άνθρωποι:

Ένας αστυνομικός διευθυντής, ο κ. Τζοβάρας, που δεν έχει την ικανότητα να αναλάβει την ευθύνη ενός αγώνα… Τύρναβος-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και να βοηθήσει ώστε να υποδεχτεί η πόλη του τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και τους φιλάθλους της, σε ένα γιορτινό περιβάλλον!

Σε μια πόλη με μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν έχει τη δυνατότητα να ζει μεγάλους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον ίδιο αξιωματικό που πέρσι δεν επέτρεψε με τις εισηγήσεις του να γίνει το φάιναλ φορ του πόλο, στην πόλη της Λάρισας.

Ένας ανίκανος Υφυπουργός Αθλητισμού, ο κ. Ανδριανός, ο οποίος μετά το νόμο έκτρωμα, που είχε γραφτεί στα υπόγεια του ΣΚΑΙ και της AEGEAN και δεν πρόλαβε να τον περάσει, παίρνει τώρα μια απόφαση έκτρωμα και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ επιτρέπει σε κάποιους να ταξιδεύουν ανενόχλητοι (αγώνας Ξάνθη-ΠΑΟ) και σε κάποιους άλλους, στους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, απαγορεύει τη μετακίνηση, οργανωμένη και μεμονωμένη!

Και για να μην πει κανείς ότι ο κ. Ανδριανός απλά ακολουθεί την εισήγηση της Αστυνομίας, να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν, ο κ. Ανδριανός δεν είχε πρόβλημα να αγνοήσει τις εισηγήσεις της ΕΛ.ΑΣ και να μην διατάξει απαγόρευση, ακόμα και σε παιχνίδια υψηλότατου κινδύνου.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξεκαθαρίζει ότι αν συμβεί έστω και το παραμικρό, την ευθύνη έχουν μόνον εκείνοι που λαμβάνουν ανεύθυνες αποφάσεις».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0