«Διπλό» στο Βόλο για ιδανικό κλείσιμο στη χρονιά!

Ένα ακόμη ματς μένει για το τέλος της φετινής χρονιάς για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Βόλο εκτός έδρας με αποκλειστικό στόχο το «διπλό» και την παραμονή στην κορυφή.

Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να κλείσουν ιδανικά τη φετινή χρονιά…

Ο Θρύλος είναι η μοναδική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη, έχοντας πανηγυρίσει μάλιστα μέχρι στιγμής 4 πολύ μεγάλες προκρίσεις από τον Ιούλιο μέχρι και σήμερα… Έχοντας συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού θα αντιμετωπίσει τον Φεβρουάριο την Άρσεναλ για τους «32» του Europa League.

Την ώρα που οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες για μία ακόμη χρονιά γνώρισαν από νωρίς ταπεινωτικούς αποκλεισμούς, παρακολουθώντας από τον καναπέ τον Ολυμπιακό να διαπρέπει στην Ευρώπη.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός με νίκη κόντρα στον Βόλο θα παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος. Κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό και για ψυχολογικούς λόγους ενόψει της συνέχειας.

Οι Πειραιώτες έχουν εκφράσει πάρα πολλές φορές ότι έχουν ως πρώτο στόχο την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους και είναι πάρα πολύ σημαντικό να πάρουν τη νίκη στον Βόλο, κλείνοντας στην κορυφή τη χρονιά. Μία κορυφή που έχει μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε ότι έρχεται σε εποχή «εξυγίανσης», με την εύνοια του ΠΑΟΚ να είναι εμφανής κάθε αγωνιστική, αλλά την ίδια ώρα να γίνονται τα πάντα εις βάρος των Πειραιωτών σε αγωνιστικό και μη επίπεδο.

Φυσικά, ο Θρύλος είχε τη δυνατότητα να ξεφύγει και με διαφορά από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, ακόμη και από τα ματς που δεν πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε έχει πάρει «μαθήματα», τα οποία έχει δείξει το τελευταίο διάστημα ότι χρησιμοποιεί, σημειώνοντας σημαντική βελτίωση.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, είναι εντός όλων των στόχων του και μάλιστα οδεύει με πολύ σωστή κατεύθυνση προς την επίτευξή τους, με άπαντες να είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το ματς με τον Βόλο.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0