Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο

Παπ Αμπού Σισέ:

-Πως έζησε τον αγώνα: 

«Αυτό που θέλω να πω είναι, πως σήμερα πραγματικά ο Ολυμπιακός όπως πάντα, είχε την κατοχή, είχε την υπεροχή στο παιχνίδι, όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε το 0-0. Παρόλο που θα μπορούσαμε, δεν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε και πραγματικά η αλήθεια είναι πως παίξαμε κόντρα σ’ έναν αντίπαλο ο οποίος μας δυσκόλεψε πολύ το παιχνίδι και χάσαμε τον αγώνα».

-Για το εάν ο Ολυμπιακός μπορεί να καλύψει τη διαφορά στη βαθμολογία:

«Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο, βρισκόμαστε σε δύσκολες στιγμές, τα παιχνίδια του UEFA Champions League είναι δύσκολα πάντα με μεγάλες δυσκολίες. Όμως αυτή τη στιγμή, είμαστε ενωμένοι, είμαστε γεμάτη όρεξη και διάθεση να δουλέψουμε. Έχουμε λίγο χρόνο μετά τη διακοπή και θέλουμε όταν επιστρέψουμε να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο με το νέο μας προπονητή και να παρουσιάσουμε την ομάδα όσο πιο βελτιωμένοι γίνεται για να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-1

-Εάν η διακοπή του πρωταθλήματος θα τους βοηθήσει να επιστρέψουν στα καλά αποτελέσματα: 

«Πρέπει να δουλέψουμε, πρέπει να βελτιωθούμε πολύ με το νέο προπονητή μας, όμως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάντα έτσι. Εμείς έχουμε πάντα την κατοχή, έχουμε πάντα την υπεροχή στο παιχνίδι, όμως οι αντίπαλες ομάδες κλείνονται πολύ, μας δημιουργούν πολλά προβλήματα στην επίθεση, δουλεύουν πολύ καλά στην άμυνά τους, σήμερα η αλήθεια είναι πως μας έλλειψε και η τύχη. Ήμασταν άτυχοι. Εάν δεν ήμασταν το αποτέλεσμα θα ήταν εντελώς διαφορετικό, όμως πρεπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».

Bάντις Οτζίτζα Οφόε

-Για το ματς με τον Ατρόμητο:

«Είναι δύσκολο να πούμε τι έγινε και χάσαμε στη σημερινή αναμέτρηση. Αν γνωρίζαμε το γιατί θα είχαμε κάνει κάτι γι’ αυτό. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, είχαμε την κυριαρχία του αγώνα. Στο δεύτερο έπρεπε να συνεχίσουμε να έχουμε το κοντρόλ του αγώνα και να βεβαιωθούμε πως δεν θα δεχθούμε κάποιο τέρμα. Το χάσαμε λίγο και μετά το γκολ που δεχτήκαμε θα έπρεπε να μείνουμε ήρεμοι και να συνεχίσουμε στο πλάνο μας. Εμείς πιέσαμε κάποιες καταστάσεις και εκεί ήταν το λάθος μας σήμερα».

-Για τον τραυματισμό του κατά την διάρκεια του παιχνιδιού: 

«Είναι πάντα άτυχο να τραυματίζεσαι. Ήταν άσχημο για εμένα γιατί δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα του. Δεν είναι κάτι σοβαρό γιατί πρόκειται για ένα χτύπημα στο πόδι. Έχω λίγες μέρες για να αποθεραπευτώ, αλλά ένοιωσα άσχημα που δεν μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στα τελευταία 15 λεπτά».

Οι δηλώσεις του κ. Λεμονή VIDEO

-Για τη συνέχεια που ακολουθεί στο πρωτάθλημα:

«Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Παιχνίδια σαν τα σημερινά πρέπει να τα κερδίζουμε, αλλά με κάποιον τρόπο δεν έγινε αυτό σήμερα και δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Στο μέλλον σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να είναι για να χάσουμε, αλλά εμείς θα κερδίσουμε γιατί η τύχη θα είναι με το μέρος μας. Δεν γίνεται να είμαστε άτυχοι σε όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να παλέψουμε πιο σκληρά, να προπονηθούμε ακόμα πιο πολύ. Αν οι φίλαθλοι μας συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν, τότε όλα θα πάνε καλά. Θα παλέψουμε σκληρά για να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο μας και για να μείνουν κοντά μας».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0