Δίδυμο Ιντέγε-Φινμπόγκασον εν όψει!

Δίδυμο Ιντέγε-Φινμπόγκασον εν όψει!

Σκέψεις να βάλει μαζί από την αρχή Ιντέγε και Φινμπόγκασον στον αγώνα με τον Ηρακλή κάνει ο Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό. Αρκετές αλλαγές για το ματς της Κυριακής. Αγώνα δρόμου ο Τσόρι για Λεωφόρο.

ÖÉÍÌÐÏÃÊÁÓÏÍ ÉÍÔÅÃÅ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ FINNBOGASON IDEYE  OLYMPIAKOS - PAS GIANINA (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν μαζί για πρώτη φορά από την αρχή ενός αγώνα του Ολυμπιακού οι Ιντέγε και Φινμπόγκασον στον αγώνα με τον Ηρακλή το μεσημέρι της Κυριακής (15:00).

Ο Μάρκο Σίλβα σκέφτεται σοβαρά να δοκιμάσει αυτό το δίδυμο για πολλούς λόγους. Ο Φορτούνης είναι καταπονημένος από συνεχή ματς και ο Τσόρι τραυματίας, ενώ ο αντίπαλος αναμένεται να παίξει κλειστά και ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή.

Θα υπάρξουν, όπως όλα δείχνουν, κι άλλες αλλαγές. Ο Σαλίνο θα πάρει τη θέση ενός εκ των Ελαμπντελαουί ή Μαζουακού στο δεξί ή αριστερό άκρο αντίστοιχα, ενώ ο Ντα Κόστα θα αντικαταστήσει τον Μποτία στο κέντρο άμυνας. Ανάσες αναμένεται να πάρει και ο Κασάμι, με τον Καμπιάσο να ξεκινά βασικός, όπως επίσης οι Πάρντο και Ντουρμάζ αντί των Ερνάνι και Σεμπά που έπαιξαν την Τετάρτη.

Κολοβός και Φουστέρ είναι πανέτοιμοι και διεκδικούν θέση στην αποστολή, ενώ ο Τσόρι κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 21 Νοεμβρίου.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/didumo-idege-finmpogkason-en-opsei/3120365