Αυτά ισχύουν στο ποδόσφαιρο

Μπορεί πολλά πράγματα να βρίσκονται στον… αέρα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που είχε σαν αποτέλεσμα να παρθούν σκληρά μέτρα για την αντιμετώπιση της έξαρσης και ο αθλητισμός να είναι το νο 1 θύμα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και κινητικότητα για την επόμενη μέρα, άσχετα αν κάποιος δεν μπορεί να την προβλέψει με σιγουριά.

Χαρακτηριστική απόδειξη το μήνυμα από την τηλεδιάσκεψη των ευρωπαϊκών Λιγκών ότι θέλουν να τελειώσουν τα πρωταθλήματα.

Οσον αφορά στην Ελλάδα, απόδειξη αποτελεί ότι την επόμενη εβδομάδα, από την Τρίτη και μετά, η Superleague θέλει να οργανώσει τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ομάδων, προκειμένου να χαράξουν ένα… δρομολόγιο προς το μέλλον, άσχετα αν και για αυτό υπάρχει ομίχλη! Παράλληλα, υπάρχουν και κάποια δεδομένα.

Έχουμε και λέμε:

1) Η διοργανώτρια μπορεί να ορίσει την 16η Μάϊου ως πιθανή ημερομηνία επανεκκίνησης, όμως με την επισήμανση πως η υγεία βρίσκεται πάνω από όλους και όλα.

2) Εξετάζεται η λύση οι αγώνες να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

3) Πολλές πιθανότητες οι αγώνες των πλέι οφ, αν και όταν ξεκινήσουν, να είναι μονοί.

4) Αν γίνει αναδιάρθρωση, δηλαδή αύξηση των ομάδων από τις 14 στις 16, δεν θα γίνουν τα πλέι άουτ.

5) Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης δεν πρόκειται να συναινέσει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αν δεν έχει περάσει, ή έστω αν υπάρχει υποψία του εφιάλτη που ζούμε στην Ελλάδα, όμως περισσότερο στην Ευρώπη.

6) Οι παίκτες, αρκετοί ξένοι έχουν φύγει για να βρεθούν κοντά στις οικογένειές τους και για να επιστρέψουν πρέπει να υπάρχουν πτήσεις, φοβούνται, ρόλο θα παίξει και η άποψή τους. Για να γίνει η σέντρα θα πρέπει να προηγηθεί και προηγηθεί και προετοιμασία δυο εβδομάδων.

7) Υπάρχει αναμονή και για τις αποφάσεις της UEFA και της Ενωσης Ευρωπαϊκών Λιγκών, συνεπώς και στην Ελλάδα, θα γίνει ό,τι και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0