Όταν ο Μαρινάκης έλεγε όχι … στα τρελά λεφτά για Μήτρογλου

mitroglou

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, φρόντισε να κάνει επέκταση συμβολαίου στον Κώστα Μήτρογλου σε μια περίοδο που ο διεθνής επιθετικός δεν ήταν στα… πάνω του κι επί της ουσίας κανείς δεν μπορούσε να ισχυριστεί ότι ήταν η βασική επιλογή για τη θέση του σέντερ φορ στην ομάδα του λιμανιού.

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών όμως πίστευε στις ικανότητες του διεθνούς επιθετικού και του πρότεινε νέο συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές αλλά και ρήτρα ύψους 8 εκατ. ευρώ.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί και η επιλογή των πρωταθλητών Ελλάδας ν’ αρνηθούν τις προτάσεις που είχαν τον περασμένο Γενάρη από Σέλτικ και Φούλαμ (ύψους 4 εκατ. ευρώ) αλλά και το καλοκαίρι (από Τέρεκ Γκρόζνι και ιταλικές ομάδες), θεωρώντας ότι τα συγκεκριμένα ποσά (5 εκατ. ευρώ) δεν ανταποκρίνονταν στην αξία του διεθνούς επιθετικού.

Με βάση λοιπόν τις επιδόσεις του Μήτργογλου στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η απόφαση της διοίκησης των Πειραιωτών να μην παραχωρήσουν τον παίκτη (με τα ποσά που προαναφέραμε) κρίνεται σωστή, καθώς ο διεθνής επιθετικός είναι σε φουλ φόρμα και ανεβάζει την αξία του.

Αν μάλιστα ο Μήτρογλου συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, τότε οι ομάδες που θα ενδιαφερθούν για τον ποδοσφαιριστή θα χρειαστεί να… μιλήσουν με άλλα ποσά προκειμένου να δελεάσουν τον Ολυμπιακό.

Πηγή: Sentragoal.gr