Φοβερή πρόταση για Μήτρογλου

mitroglou1

Παραδοσιακά, οι Ρώσοι δαπανούν μεγάλα ποσά την περίοδο των μεταγραφών. Πριν από λίγες ημέρες, κορυφαίος σύλλογος του ρωσικού πρωταθλήματος που αγωνίζεται φέτος στην Ευρώπη επισημοποίησε το ενδιαφέρον του για τον Κώστα Μήτρογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση που κατέθεσαν οι ιθύνοντες του συλλόγου στους «ερυθρολεύκους» πλησιάζει τη ρήτρα των 7 εκ. ευρώ. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει διότι ο Μίτσελ τον υπολογίζει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Μάλιστα, ο Ισπανός θεωρεί ότι ο Μήτρογλου είναι από τις πολυτιμότερες μονάδες των Πειραιωτών.

Στον διεθνή επιθετικό προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο με πάγιες αποδοχές περίπου 1,4 εκ. ευρώ συν μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων. Συνολικά, η ετήσια αμοιβή του Μήτρογλου θα φτάνει τα 2 εκ. ευρώ. Ο 25χρονος φορ δεν δείχνει διάθεση να συνεχίσει την καριέρα του στο ρωσικό πρωτάθλημα παρότι τα χρήματα είναι πολλά, καθώς έχει στόχο να παίζει σε υψηλό επίπεδο και να βελτιώνεται συνεχώς.

Εάν θα επέλεγε κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα ήταν το γερμανικό, το αγγλικό ή το ιταλικό. Πλέον, ο Μήτρογλου είναι από τους παλιούς των «ερυθρολεύκων» και επιθυμεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον φετινό Ολυμπιακό. Ο διεθνής φορ βρίσκεται στον έβδομο χρόνο του στους πρωταθλητές Ελλάδος και θέλει να νιώθει σημαντικός για την ομάδα. Μόνο εάν δεν συμβεί αυτό θα εξετάσει το ενδεχόμενο να φύγει στο εξωτερικό.

Πηγή:Bam.gr