«Το πρώτο δώρο Τοχίρ στην Ιντερ ο Μήτρογλου»

mitroglou1

Δεν έχουν τελειωμό τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου αναφορικά με το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Κώστα Μήτρογλου.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως μια ιταλική ιστοσελίδα επισημαίνει ότι η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του νέου μεγαλομετόχου των “νερατζούρι”, Έρικ Τοχίρ θα είναι ο διεθνής επιθετικός των “ερυθρόλευκων”.

Στο σχετικό ρεπορτάζ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο σκάουτινγκ που έχει κάνει η ομάδα του Μιλάνου στον παίκτη, με την επισήμανση μάλιστα πως μετά και τη χθεσινή εμφάνιση του Μήτρογλου, όλοι έχουν πειστεί ότι ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού είναι παίκτης που έχει θέση στο ρόστερ της ιταλικής ομάδας.

Χρήζει δε ιδιαίτερης μνείας πως οι Ιταλοί γράφουν ότι η Ίντερ θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα αν θέλει να πάρει τον ποδοσφαιριστή, καθώς ενδιαφέρον για τον Μήτρογλου υπάρχει και από τη Ντόρτμουντ, με τους Γερμανούς να τον θεωρούν ιδανικό αντικαταστάτη του Λεβαντόφσκι για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Είδε Μήτρογλου η Ιντερ

Ανθρωπος της Ιντερ και δη ο Μάρκο Μπράνκα βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23/10) στις εξέδρες του «Ντα Λουζ» και είδε τον Κώστα Μήτρογλου στο 1-1 του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα.

Βάσει του ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, «europacalcio», ο τεχνικός διευθυντής των «νερατζούρι» είχε στραμμένη την προσοχή του στον Ελληνα διεθνή, αλλά και στον άσο της Μπενφίκα, Ροδρίγο που μπήκε στο ματς στο 82′. Συν τοις άλλοις στο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως ο «Μητρό-γκολ» στοιχίζει στα 15 με 20 εκατ. ευρώ και τονίζεται πως η περίπτωση του δεν είναι εύκολη υπογραμμίζοντας και το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ.

«Πολλοί σύλλογοι έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον… ληστή του Ολυμπιακού. Ο Μήτρογλου είναι γεννημένος το 1988, έχει ήδη σημαντική άνοδο της αξίας του, καθώς κοστολογείται μεταξύ 15-20 εκατ. ευρώ», αναγράφεται μεταξύ άλλων στο σχετικό άρθρο.

Πηγή: sentragoal.gr